سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پژوهش‌های حوزوی نظام‌مند شود

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی پژوهش‌ها که تلاش‌های زیادی هم برای آنها صورت می‌گیرد؛ ولی به درد عمل نمی‌خورد، این مرکز می‌تواند مبدل خوبی برای تبدیل این دستاورد‌ها و منشورات به قانون باشد.

 عطاءالله رفیعی آتانی روز چهارشنبه در دیدار با آیت‌الله مقتدایی عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران، با اشاره به دستاورد‌های مهم مراکز پژوهشی حوزوی به‌ویژه در حوزه‌های علوم فقهی و اسلامی گفت: دستاورد‌های حوزه علمیه در زمینه علوم اسلامی کمتر از دستاورد‌های نظام در عرصه انرژی هسته‌ای نیست.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نسل‌های جدید متخصص حوزوی در زمینه علوم اسلامی مانند اقتصاد، سیاست، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، حقوق، فرهنگ و ... در کنار فقه، پرشمار هستند، اساسی‌ترین کار مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، استفاده از این ظرفیت‌ها و تبدیل تولیدات علمی و پژوهشی آنها به سمت قانون‌گذاری است.

رفیعی آتانی گفت: برای اینکه پژوهش‌ها ناظر به نیاز‌ها باشد، باید از ابتدا جهت‌گیری مشخصی داشته باشد، بر همین اساس، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس این آمادگی را دارد که آموزش‌های لازم را در این زمینه به محققان و پژوهشگران حوزوی ارائه دهد.

عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران نیز در ادامه این نشست با اشاره به‌ضرورت حضور جدی بانوان اندیشمند و فاضل حوزوی در میدان‌های مهم و تأثیرگذار سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری برای خدمت به کشور گفت: تیمی از بانوان فاضل و ممتاز حوزوی متناسبت با سیاست‌های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی جهت از استفاده از ظرفیت‌های فقهی و دانش‌های حوزوی در رفع نیازمند‌های نظام قانون‌گذاری، وارد میدان اقدام و عمل خواهند شد.

آیت‌الله مرتضی مقتدایی  عنوان کرد: ما از این بانوان طلبه که از کانال مدیران حوزوی به ما معرفی می‌شوند، درخواست خواهیم کرد که بقیه کار‌های پژوهشی و تحقیقاتی خود را کنار بگذارند و تنها در مأموریتی که مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به‌عنوان پل ارتباطی میان حوزه‌های علمیه و نظام قانون‌گذار به آنها محول می‌کند، متمرکز شوند و تمام تلاش خود را در این زمینه به کار گیرند.

او همکاری حوزه‌های علمیه خواهران با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی را مهم و تعیین‌کننده دانست و بیان داشت: باید در اموری که نیازمند نظام و کشور است، همه حضور فعال داشته باشیم.

مقتدایی با اشاره به پیشنهاد‌ها مطرح شده در این نشست از جمله آموزش هدفمند جمعی از طلاب جهت تمرکز در مباحث قانون‌گذاری، حضور مؤثر طلاب و فضلای حوزه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس و هدفمند شدن پژوهش‌های حوزوی جهت رفع خلأ‌های قانونی کشور از منظر دینی گفت: پیشنهاداتی که در این نشست مشترک مطرح شده، باید جامع عمل پوشانده شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.