وزارت آموزش و پرورش مدتی قبل با صدور بخشنامهای با هدف جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳، محدودیتی را برای بازنشستگی معلمان ایجاد کرد. اعمال محدودیت برای بازنشستگی با اعتراض بسیاری از سوی معلمان همراه شد. با ورود دیوان عدالت اداری به ماجرا و از سوی دیگر ابلاغ برنامه هفتم، وزارت آموزشوپرورش از بخشنامه ابلاغی خود عقبنشینی کرد و هماکنون در بخشنامهای جدید از ابطال بخشنامه قبلی و رفع محدودیت برای بازنشستگی معلمان خبر داده است.
در بخشنامه جدید وزارت آموزش و پرورش آمده: با توجه به ابلاغ قانون برنامه هفتم و لازم الاجرا شدن از ۴ مرداد ۱۴۰۳؛ با توجه به ضرورت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز کلاسهای خالی مدارس دولتی به صورتی که هیچ کلاسی بدون معلم نباشد، جهت بهرهمندی از تجارب همکاران با استمرار خدمت آنها به شرط نیاز موافقت شود.
ای بخشنامه میافزاید: با توجه به مفاد ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره ذیل آن، در صورت درخواست بازنشستگی همکاران متقاضی پس از طرح در کمیته منابع انسانی استان، تصمیم گیری و اقدام شود. در هر صورت اعمال اجبار برای ادامه خدمت مجاز نیست.
پیش از این وزارت آموزش و پرورش با صدور بخشنامهای اعلام کرده بود: استمرار خدمت معلمانی که فاقد جمع شرایط ۳۰ سال خدمت و ۶۰ سال سن برای دارندگان مدرک کارشناسی و ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر هستند، ادامه داشته و بازنشستگی آنها ممنوع است.
ارزش هر شخصی تو نبودنش معلوم میشه.
آیا کم شدن بقیه کارمندا هم مشکلی ایجاد میکنه یا برای مملکت خیر میشه.
پیدا کنید پرتقال فروش را...
اونوقت طلا و ماشین و غیره تو این یک سال چقدر افزایش داشته
بدبخت و بدبختر میشن معلما
خب آزمون استخدامی برگزار کنید و ظرفیت جذب رو بیشتر کنید.
این چه کارهای اشتباهیه دیگه!
واقعاً جهان سوم هستیم و هیچ وقت پیشرفت نخواهیم کرد،