سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت نان کامل در ۵۰ نانوایی در خراسان جنوبی

۵۰ نانوایی برای پخت نان کامل در خراسان جنوبی اعلام آمادگی کردند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: از مجموع ۷۵۵ نانوایی استان، تاکنون حدود ۵۰ نانوایی برای پخت نان کامل اعلام آمادگی کرده اند.

صادقی افزود: در کمیته تولید آرد و نان کامل مقرر شد ضوابط پخت نان کامل توسط دانشگاه علوم پزشکی به شرکت غله اعلام و استاندارد‌های مربوط به آرد و نان کامل به کارخانه‌ها نانوایی‌ها ابلاغ شود.

وی گفت: در این راستا کارخانه آرد بیرجند اعلام آمادگی کرده است که باید تغییراتی در خط تولید خود ایجاد کند و این موضوع در دست بررسی است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود:آرد کامل آردی است که از تمام اجزای دانه گندم (هسته یا مغز دانه)، جوانه یا سبوس تهیه شده باشد و هیچ دورریزی نداشته باشد. 

صادقی با بیان اینکه در حال حاضر کمترین درصد سبوسگیری در نان سنگک با ۱۲ درصد است افزود: سبوسگیری در نان کامل صفر تا ۵ درصد خواهد بود.

وی گفت: امیدواریم این طرح تا نیمه دوم سال در استان به نتیجه برسد.

 برای تولید نان کامل باید، وضعیت دستگاه‌ها و تجهیزات پخت نان از نظر رعایت استاندارد ملی ایران و اقدام مداخله مرتبط با آن باید بررسی شود.

نانوایی‌ها باید دارای انبار مجزای آرد باشند و حداکثر دمای استاندارد ۳۰ درجه سلسیوس است.

محل نگهداری آرد کامل باید خشک و خنک باشد و در منطقه گرمسیر مجهز به سیستم خنک کننده باشد.

نانوایی‌ها با فضای حداقل ۶۰ متر می‌توانند نان کامل تهیه کنند.

محل نگهداری آرد باید با فاصله ۳ متر از دستگاه پخت و بر روی پالت باشد.

حداقل یک میکسر استیل و حداقل دو مخزن چرخدار استیل موجود باشد.

مشخصات آرد در برچسب کیسه باید مطابق با استاندارد ملی ایران با عنوان (آرد گندم ویژگی‌ها و روش‌های آزمون) شامل درج نام آرد کامل (تمام دانه)، نام و نشانی کامل تولید کننده، وزن خالص، علامت تجاری، تاریخ تولید یا بسته‌بندی، تاریخ انقضای قابلیت مصرف به روز ماه و سال و شرایط نگهداری باشد.

رنگ کیسه آرد کامل باید قرمز باشد.

برچسب ها: پخت نان ، نانوایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.