سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان ملل خواستار تحقیق درباره نقض حقوق زندانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شد

سازمان ملل خواستار انجام تحقیقات جامع و پاسخگویی درباره رفتار تحقیرآمیز با زندانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شد.

فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به سوالی درباره گزارش اخیر گروه حقوق بشر اسرائیل به نام B'Tselem، که جزئیات نقض شدید و سیستماتیک حقوق بشر فلسطینیان در زندان‌های اسرائیل را شرح می‌دهد، گفت: «همه این ادعا‌ها در مورد نقض اصول اولیه هنجار‌های حقوق بشر باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد و باید پاسخگویی وجود داشته باشد.»

حق افزود: ما همچنین معتقدیم هر زمان که هنجار‌های حقوق بشر تا این حد نقض شود، باید در مورد آن تحقیق شود. همکاران حقوق بشر ما که با اسرائیل و اراضی اشغالی فلسطین سروکار دارند، به پیگیری تمامی این اتهامات ادامه خواهند داد.

تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

السنوار که اسرائیل معتقد است حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) را سازماندهی کرد، پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران، به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس منصوب شد.

او که ۶۲ سال سن دارد ریاست جنبش حماس در نوار غزه را برعهده داشته است. السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی یک دادگاه اسرائیل به چهار بار زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد، اما در نهایت بعد از ۲۲ سال حبس در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان آزاد شد؛ وی از جمله رهبران حماس به شمار می‌رود که آمریکا نامش را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

منبع: ایرنا 

برچسب ها: فلسطین ، سازمان ملل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.