سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلفیق علم و مهارت راهکاری برای پیشرفت کشور

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: تلفیق علم و مهارت گزینه‌ای مناسب برای رسیدن به پیشرفت در زمینه‌های مختلف در کشور است.

ماموستا فایق رستمی در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان و جمعی از مسئولین ستادی این اداره کل با تبریک هفته بزرگداشت کارآفرینی و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گفت: مسلمان ماهر و متخصص علاوه بر این که می‌تواند در جهت کسب رزق و روزی حلال گام بردارد، نقش تعیین کننده‌ای هم در رشد و توسعه کشور اسلامی و مرتفع نمودن نیاز کشور به بیگانگان خواهد داشت.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاکیدات پیامبران و علماء دینی به کسب مهارت و فن و پیشه و نقش آن در سعادت و موفقیت مسلمانان در ابعاد گوناگون زندگی گفت: مهارت پایه و اساس رونق اقتصاد، تولید و توسعه کشور است.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیان کرد: همانگونه که معظم له جوانان را موتور محرکه کشور در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی ذکر کردند، آموزش‌های مهارتی در شکوفا نمودن استعداد جوانان و تبدیل آنان به افرادی موثر و مفید برای کشور نقش مهمی را دارد که از انحرافات و کج روی‌ها هم جلوگیری می‌کند.

ماموستا رستمی، تلفیق علم و مهارت را گزینه‌ای مناسب برای رسیدن به پیشرفت در زمینه‌های مختلف کشور دانست و گفت: اگر به مهارت در کنار ثروت‌های خدادادی کشور توجه ویژه شود می‌توان ایران اسلامی را در زمره کشور‌های پیشرفته دنیا قرار داد چرا که کشورمان با دارا بودن جوانان غیور و دلیر و با تجهیز به سلاح مهارت می‌تواند قله‌های پیشرفت را یکی پس از دیگری فتح کند.

مدرک گرایی چالش امروز جامعه کنونی

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان نیز در این دیدار گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان تنها متولی رسمی ارائه آموزش‌های مهارتی غیر رسمی در سطح کشور در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر فعالیت می‌ کند.

 سید علی علوی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با دارا بودن ۱۶ مرکز چارت دار دولتی و بیش از ۸۲۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال و بهره گیری از تیم‌های سیار مستقر در روستا‌ها، زندان‌ها، سکونتگاه‌های غیررسمی، مراکز ترک اعتیاد و مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی و مراکز جوار دانشگاه و …. توانسته است به خوبی به نیاز‌های آموزش مهارتی مردم شریف استان کردستان پاسخ دهد.

وی چالش امروز جامعه کنونی را مدرک گرایی و عدم توجه مردم بویژه جوانان به مقوله مهارت و مهارت آموزی ذکر کرد و گفت: در دنیای امروز که شاهد رشد سریع تکنولوژی و خدمات در آن هستیم و به طبع آن روز به روز به گستردگی مشاغل و نیاز‌های انسان‌ها به مشاغل نوین افزوده می‌شود افراد باید مجهز به ابزار مهارت به عنوان کاربردی‌ترین ابزار جهت ورود به بازار کار باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.