سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارزش صادرات قم در سه‌سال گذشته به ۸۰۰ میلیون دلار رسید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت‌: طی سه‌سال گذشته ۸۰۰ میلیون دلار کالا از مبدا گمرکات قم به کشور‌های هدف در مناطق مختلف جهان صادر شد.

اکبر ابدالی گفت: موضوع توسعه صادرات همواره یکی از مسائل مورد توجه دولت سیزدهم بود و در همین ارتباط ما در استان قم با برگزاری ۳۰ نمایشگاه بین المللی و فراهم کردن شرایط حضور ۲۰ هیات تجاری خارجی تلاش کردیم ظرفیت‌های صادراتی استان قم را به فعالان اقتصادی از کشور‌های مختلف جهان معرفی کنیم.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  افزود: قم دارای ظرفیت‌های صنعتی بسیار خوبی برای تولید انواع محصولات صادراتی است و حجم قابل توجهی از کالا‌های تولید شده در واحد‌های صنعتی این استان به دلیل داشتن کیفیت و قیمت قابل رقابت با کالا‌های مشابه، در بازار‌های جهانی مشتریان خاص خود را دارد.

او ادامه داد: در همین راستا از مهمترین سیاست‌های توسعه صنعتی استان قم نیز حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای راه‌اندازی واحد‌های تولیدی جدید و یا توسعه فعالیت واحد‌های موجود در شهرک‌های صنعتی استان است که محصول آنها صادراتی و ارزآور باشد.

گفتنی است دفترچه راهنمای فرصت‌های سرمایه گذاری در شهرک‌های صنعتی استان قم در ۲ بخش سرمایه گذاری در پروژه‌های زیرساختی (زیرساخت‌های مورد نیاز شهرک‌های صنعتی) و پروژه‌های صنعتی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی طراحی و تدوین شده‌است.

در همین راستا به‌منظور توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، راهنمای سرمایه گذاری در این بخش تدوین شد که امید است کمک شایانی به سرمایه گذاران برای شناسایی فرصت‌ها و نحوه سرمایه گذاری باشد.

۹۸ درصد صنایع این استان کوچک و متوسط هستند و نیاز است تا هرگونه برنامه‌ریزی در حوزه فعالیت‌های صنعتی در قم با درنظر گرفتن این مساله باشد.

صنعت قم طی سال‌های اخیر با رشد خوبی مواجه بوده‌است و اکنون انواع مختلف محصولات در واحد‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود که بسیاری از آنها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.

گسترش فعالیت‌های تولیدی در بخش صنعت استان موجب شده که در حال حاضر بسیاری از واحد‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی قم برای انجام کار‌های مورد نظر خود به نیروی انسانی جدید نیاز داشته باشند و به همین دلیل ظرفیت‌های فراوان برای اشتغالزایی در این بخش به‌وجود آمده‌است.

یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار با ایجاد اشتغال برای ۴۱ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی قم به تولید محصولات مورد نیاز مردم مشغول هستند.

شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است.

بخش صنعت در استان قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحد‌های تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.