سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشد ولادت۲.۶درصدی درخراسان‌جنوبی رتبه دوم کشوری را به ارمغان آورد

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از رشد ولادت استان به میزان ۲.۶ در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ خبر داد .

 زنگویی، مدیرکل دفتر انور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی در دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در استان گفت: همه کوشیده تا که ریل جمعیت کشور را به گذشته بازگردانیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به بحران جمعیتی دچار شده‌ایم که در ایران بی سابقه بوده است، افزود: بعد از جنگ جهانی که تعداد ایرانیان به نصف هم رسید با این مشکل مواجه نبودیم و امروز در لبه پرتگاهی قرار داریم که می‌توانیم با پوشش و تشریک مساعی ریل حاکمیت و مردم و دستگاه‌های اجرایی و حلقات مردمی از این مسیر دور شویم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم در استان ۱۸ جلسه ستاد جمعیت با ریاست استاندار و یا معاون سیاسی برگزار شده و در این ستاد مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشته و تمام سعی شأن برای حل مشکلات پیش روی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

زنگویی ادامه داد: پیگیر مشکلات هستیم و مشکلات اجرای قانون را می‌دانیم.

وی از رشد ولادت استان به میزان ۲.۶ در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ خبر داد و افزود: این رشد در استان باعث کسب رتبه دوم استان در کشور شده که یکی از دلایل آن پیگیری‌های دستگاه‌های حاکمیتی و تلاش و بصیرت مردم استان بوده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اجرای ماده ۴ قانون جوانی جمعیت در راستای اعطای زمین و اجرای ماده ۵ این قانون در اعطای وام‌های قرض‌الحسنه و دیگر مفاد آن در قالب طرح یسنا، تسهیل امور بانوان کارمند باردار و همچنین خدمات ناباروری در استان اجرا شده است، افزود: همه ۷۳ ماده قانون جوانی جمعیت می‌تواند برای ما نقاط درخشانی باشد و همه مسئولان و دست‌اندرکاران استانی برای اجرای کامل این قانون کوشیده‌اند و می‌کوشند و وظیفه دارند که بعد از این نیز کوشا باشند تا بتوانیم به مردم کمک کرده تا مشکلات فرزندآوری برای آنها مرتفع شود.

زنگویی یادآور شد: می‌دانیم که تمام مفاد قانون نه تنها در استان خراسان جنوبی بلکه در تمام استان‌ها اجرا نشده است ولی اینها مشکلاتی بوده که با همت مسئولین در حال گذر می‌باشد و به نقطه روشنی دست خواهیم یافت.

وی با اشاره به افتتاح اتاق رصد جمعیت در دفتر امور بانوان و خانواده استانداری استان به عنوان راهبر جمعیتی استان بیان کرد: این امر یکی دیگر از اقدامات خوبی بوده که در استان خراسان جنوبی به عنوان دومین استان موفق کشور در این زمینه انجام شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی اضافه کرد: این اتاق می‌تواند در پیشبرد اهداف جمعیتی استان نقش بسیار مهم و علمی داشته باشد.

زنگویی ادامه داد: این اتاق به ما کمک می‌کند تا بدانیم در کدام نقطه ایستاده‌ایم و شرایط کار در هر نقطه‌ای چگونه بوده، نقطه مطلوب ما کجاست و نقطه‌ای که باید از آن حرکت کرده و به نقطه مطلوب برسیم کدام است، چقدر عقب ماندگی وجود دارد و چقدر باید تلاش شود و در چه شاخه‌ای باید تلاش شود تا به نقطه مطلوب برسیم.

وی به طرح فتان اشاره داشت و افزود: اجرایی شدن طرح فتان نقطه قوت دیگری بوده در موضوع راهبری جمعیت در استان که در واقع در این طرح دستگاه‌های حاکمیتی با تماس نزدیک با دستگاه‌های مردمی قرار گرفته و به کنشگران مردمی هویتی می‌بخشد که تاکنون وجود نداشته و به آنها توانایی می‌دهد که در کنار ستاد‌های حاکمیتی مشکلات جمعیتی را از کوچک‌ترین و دور افتاده‌ترین نقاط شهرستان‌ها احصا کرده و به اطلاع مسئولین استان برسانند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی اضافه کرد: بعد از ساماندهی کنشگران مردمی در استان قرارداد‌های مختلفی با کنشگران مردمی منعقد و تقسیم بندی کار‌ها صورت گرفته و با کمک‌های طرح‌های مختلف جمعیتی را در سطح استان اجرا کرده‌ایم.

زنگویی بیان کرد: مربیان مختلفی را برای تسهیلگری و آموزش تسهیلگری و کنشگری فعال و بصیرتی جمعیتی فعال نموده ایم

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه هفت گروه مورد تجلیل قرار می‌گیرند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.