سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره برداری از عملیات روکش آسفالت ۴۹ کیلومتر از راه‌های روستایی مازندران

همزمان با رزمایش تخصصی شهید جمهور و شهدای راه خدمت ۴۹ کیلومتر ازعملیات بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی مازندران به بهره برداری رسید.

یاسر ابراهیمی سرست معاون فنی و راه‌های روستایی مازندران در آیین بهره برداری از این پروژه‌ها که بصورت نمادین در روستای شالیکش امیرقلی شهرستان بابل برگزار شد، گفت:همزمان با رزمایش تخصصی شهید جمهور و شهدای راه خدمت ۴۹ کیلومتر ازعملیات بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی استان در قالب ۳۷ پروژه و با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان در سطح استان به بهره برداری رسید.

او افزود: به منظور افزایش ضریب ایمنی و در راستای محرومیت زدایی محور‌های روستایی استان عملیات ساخت، بهسازی، زیر سازی و روکش آسفالت انجام شد.

ابراهیمی گفت: مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی همواره در فصول مختلف سال علی الخصوص فصل تابستان گردشگران و مسافران بی شماری را از سرتاسر میهن عزیزمان پذیرا بوده، از این رو محور‌های مواصلاتی این استان همواره پرحجم و پرتردد می‌باشد.

او افزود: با توجه به این که حمل قسمت اعظمی از محصولات کشاورزی استان به مبادی خارج از استان از طریق حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود، وجود زیر ساخت‌های مناسب برای تردد ناوگان حمل و نقل مناسب‌تر برای حمل محصولات کشاورزی ضروری است، لذا محور‌های فرعی و روستایی استان نیازمند نگاه ویژه و توجه بیشتر از سوی مسئولین امر هستند.

ابراهیمی بهسازی، مرمت، شن‌ریزی و آسفالت راه‌های روستایی را از اولویت‌های این اداره کل برشمرد و گفت: ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهر‌ها می‌شود.

او افزود: بر اساس آخرین آمار این اداره کل از تعداد ۳۶۲۲ روستا در استان، تعداد ۱۷۱ روستا زیر ۲۰ خانوار و تعداد ۲۱۷۴ روستای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالته برخوردارند.

ابراهیمی گفت: حدود ۹۷ درصد از جمعیت روستایی مازندران (روستا‌های بالای ۲۰ خانوار) از راه آسفالته برخوردارند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در استان از طریق راه‌های مواصلاتی است، افزود: از آنجایی که مازندران یکی از قطب‌های کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده، برای همین در سال‌های اخیر برای توسعه شبکه راه‌های ارتباطی استان گام‌های خوبی برداشته شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.