مصطفی فخر آبادی افزود:۶۵ دامپزشک و بازرس بهداشتی هم در مراکز ذبح دام سیار و ثابت نظارت دارند.
وی گفت: توصیه میشود شهروندان دامهای خود را در کشتارگاههای سنتی و صنعتی استان با نظارت بازرسان ذبح کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: همچنین پس از ذبح گوشت به مدت ۲۴ و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان گفت: ۱۷ ناظر شرعی و ۴۰ ذابح آموزش دیده هم بر ذبحهای روز عرفه و عید قربان نظارت دارند.
حجت الاسلام رضا حمزهای افزود: برای ذبح شرعی باید گوسفند و بز یک سال تمام و گاو و گاومیش ۲ سال تمام و شتر ۵ سال تمام داشته باشد.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری بندرعباس افزود: کشتارگاه سنتی دام شهرداری بندرعباس در روزهای عرفه و قربان از ساعت ۴ تا ۱۸ فعال است.
عادل فخاریان افزود: ۳۰ سلاخ و ۱۵ خدمه بهداشتی در این کشتارگاه فعالیت میکنند.
به طور میانگین روزانه ۵۰۰ راس دام در روزهای عرفه و قربان در کشتارگاه سنتی دام شهرداری بندرعباس ذبح میشود.
شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی هرمزگان تماس بگیرند