سیدامیر مختار بهاری رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: ۲۸ تیم بازرسی ثابت و سیار شامل ۱۵ دامپزشک، ۳۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۷ روحانی بر ذبح شرعی و سلامت دام در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت میکنند.
او به شهروندان توصیه کرد که دام قربانی را در کشتارگاههای مجاز و تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین حیوان و انسان از وسایل حفاظت فردی همچون دستکش استفاده و گوشت قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.