جودکی بیان کرد: در این طرح که از ابتدای امسال آغاز شده است کارشناسان بهداشت محیط از هزار و ۸۶۲ واحد اغذیه فروشی بازدید کردند و ۶۳۰ کیلوگرم همبرگر غیر بهداشتی کشف و معدوم شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها ۲۳۲ اخطاریه صادر و ۳۲ واحد متخلف پلمب شد و همچنین ۲ کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر فاقد مشخصات بهداشتی کشف و ۳۵۰۰ کیلو گرم مواد غذایی غیربهداشتی شامل مواد اولیه، ضایعات گوشت و محصول آماده توزیع، توقیف شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از البرزنشینان خواست برای حفظ و ارتقای سلامت عمومی در صورت مشاهده موارد مشکوک و هرگونه شکایات بهداشتی، با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.