سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت راه‌اندازی شهرک فناوری کرمانشاه

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی شهرک فناوری کرمانشاه، گفت : در صورت احداث این شهرک و با توجه به وجود مزیت مرز، کرمانشاه می‌تواند به هاب صادرات محصولات دانش‌بنیان کشور به عراق تبدیل شود.

مسلم حدیدی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در نشست مسئولان سازمان جهاد دانشگاهی استان با مدیران کمیته امداد استان، از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد ماموریت‌گرا یاد کرد و گفت : اگرچه برخی ماموریت‌های مشخص به جهاددانشگاهی محول شده، اما ماهیت این نهاد این است که هرجا خلاء و مشکلی در کشور و جامعه احساس کند، ورود کرده و رفع آن معضل و مشکل را ماموریت کاری خود بداند.

وی افزود: تمام تلاش این نهاد این است که بتواند مشکلی از مشکلات کشور را مرتفع کند و در این مسیر حقیقتا جهادی حرکت کرده و جهادی عمل می‌کند.

حدیدی به ماموریت‌های هفت گانه جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: در کنار احساس تکلیفی که این نهاد در رفع مشکلات دارد، برخی ماموریت‌های مشخص هم از سوی شورای انقلاب فرهنگی به این نهاد محول شده که برخی از آنها از جمله مشارکت در بحث آموزش‌های تخصصی، ارتقاء فرهنگی کارآفرینی و کسب و کار و تعمیق و گسترش فرهنگی ایرانی-اسلامی با ماموریت‌های کمیته امداد اشتراک دارد و امیدواریم همین اشتراک سرفصل‌های کاری بتواند به گسترش همکاری‌های دو نهاد و هم‌افزایی در مسیر تحقق این ماموریت‌ها منجر شود.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در تشریح زیرساخت‌های این نهاد در استان، از طراحی یک اکوسیستم خبر داد و افزود: یک اکوسیستم در استان تعریف کرده‌ایم که ۳۰ زیرساخت را در دل خود جای می‌دهد و مسیر حرکت این اکوسیستم و هدف غایی آن ایجاد شغل و تلاش برای حل معضل بیکاری استان است.

وی افزود: جهاددانشگاهی در چهار حوزه پژوهش و فناوری، فرهنگی، آموزش‌های تخصصی و اشتغال و کارآفرینی فعالیت دارد که تمام این حوزه‌های کاری در مسیر ایجاد شغل فعالیت دارند.

حدیدی یکی از آسیب‌های حوزه اشتغال استان را نبود آموزش کیفی و مهارت دانست و افزود: متاسفانه علی‌رغم فعالیت دستگاه‌های آموزشی بسیار در استان هنوز معضل بیکاری در کرمانشاه به قوت خود باقی است و با آسیب‌شناسی که در این زمینه انجام دادیم مشخص شد که آموزش‌های ما از کیفیت لازم برخوردار نیستند و نمی‌توانند افراد ماهر را تحویل جامعه دهند، بنابراین برای رفع این معضل با طراحی یک مسیر مشخص، افراد موفق در هر حوزه را وارد کار کرده و از آنها خواستیم کار آموزش نیروهای جدید را برعهده بگیرند.

وی افزود: در همین راستا با شرکت‌های دانش بنیان وارد مذاکره شدیم و از آنها خواستیم که در زمینه آموزش نیروهای جدید وارد شده تا همین نیروهای آموزش دیده بتوانند با کسب مهارت بعدا جذب همین شرکت‌ها شوند.

حدیدی گفت: بحث آموزش برای ایجاد اشتغال تنها یک محور کار است و محور دیگر توسعه زیرساخت‌هاست تا بتوانیم از این طریق شرکت‌های فناور و دانش بنیان بیشتری را فعال کرده و زمینه اشتغال افراد بیشتری را در استان فراهم کنیم.

وی از پیگیری راه‌اندازی شهرک فناوری در استان خبر داد و افزود: این شهرک یکی از الزامات توسعه فناوری در استان است که می تواند گام موثری در حوزه اشتغالزایی استان هم باشد.

وی افزود: در حال حاضر ۷۰ درصد شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان تحت حمایت جهاد دانشگاهی به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده‌اند، اما فضایی برای توسعه فعالیت‌های خود ندارند که با توجه به این ضرورت از مدت‌ها پیش طرح راه‌اندازی شهرک فناوری را پیگیری کردیم و برنامه داریم در فاز اول زیرساخت‌های لازم را در ۵۰ هکتار از این مجموعه تامین کنیم تا زمینه استقرار شرکت‌ها فراهم شود .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.