ناصر نورزاده مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب پیش بینی کرد بیش از ۱۵ هزار تن انبه از باغهای شهرستان میناب برداشت شود که به علت تغیرات آب و هوایی ۱۰ درصد کمتر از پارسال است.
نورزاده گفت: ۳۰ درصد محصول انبه هرمزگان از اوایل اردیبهشت به صورت سبز (کال) برداشت میشود که بخشی از آن در بازار استان بفروش میرسد و بخش دیگر هم به کارخانههای تولید ترشی و شوریجات شهرستان میناب ارسال میشود.
وی افزود: برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن از نیمه دوم خردادماه آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت: انبه میناب دو نوع محلی و خارجی است که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و خارجی شامل سندری و لانگرا است.
نورزاده گفت: روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه در میناب هستند.
شهرستان میناب مقام نخست تولید و سطح زیر کشت انبه استان را به خود اختصاص داده است.