علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا میشوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و گفت: ناوگان حملونقل عمومی نجاتدهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیادهروی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریعتر به ان مهم دست یابیم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاههای سبز توسط شهرداریهای مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودروهای برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.
نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمدها و هزینهها محقق شد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربینهای نظارتی در ایستگاهها و اتوبوسها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.