سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریالی سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد بابت هزینه‌های درمانی بیمه شدگان این استان طی سال گذشته خبر داد.

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه به مناسبت هفته سلامت گفت : یکی از سیاست‌های این سازمان بحث پیشگیری از بروز بیماری‌ها در جهت کاهش هزینه‌های درمانی است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع سلامت باید به دغدغه همگانی تبدیل شود، افزود: مردمی سازی سلامت و حفظ سلامت یک موضوع با اهمیت است که دولت سیزدهم نیز به دنبال آن است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۲ میلیونی استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: یک میلیون و ۱۶۴ هزار نفر از این تعداد معادل بیش از ۵۸ درصد جمعیت این استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

تحویلیان با بیان اینکه درصد بالای از بیمه شدگان این سازمان به‌صورت رایگان بیمه شده‌اند، توضیح داد: دهک‌های درآمدی یک تا پنج، روستاییان، سایر اقشار و بیمه شده برخی از صندوق‌های بیمه‌ای خاص به‌صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ گونه وجهی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

به گفته وی، بالغ بر ۹۸۹ هزار و ۴۵۰ نفر معادل حدود ۸۵ درصد از جمعیت بیمه شده استان کرمانشاه بیمه شده رایگان این سازمان هستند.

دریافت وجه از بیمه شدگان رایگان در مراکز درمانی دولتی غیرقانونی است

تحویلیان تصریح کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی جامعه بر اساس قانون از سال گذشته علاوه بر بیمه رایگان، در مراکز درمانی دولتی شامل بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و کلینیک‌های ویژه دانشگاه نیز به صورت رایگان خدماتی از قبیل معالجه، دارو و… دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در خصوص ارائه خدمات به روستاییان نیز گفت: روستاییان می‌توانند از طریق نظام ارجاع به صورت رایگان و یا حداکثر با پرداخت پنج درصد فرانشیز از خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی بهره‌مند شوند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی درخواست هرگونه وجهی از بیمه شدگان رایگان و یا دریافت مبالغ خارج از عرف توسط مراکز درمانی دولتی را غیرقانونی دانست و تاکید کرد: بیمه شدگان می‌بایستی گزارش این تخلف را سریعاً با شماره تلفن ۱۶۶۶ در میان بگذارند تا با همکاری تیم بازرسی دانشگاه علوم پزشکی موضوع رسیدگی شود و یقیناً با خاطیان برخورد خواهد شد.

تحویلیان با تاکید بر اینکه مردم بهترین ناظر و بازرس بر کیفیت خدمات ارائه شده به خود هستند، تصریح کرد: حق بیمار است که دلیل منطقی ارائه هر گونه خدمات درمانی را بداند، بنابراین باید از پزشک خود در مطب و داروساز در داروخانه سوال کند و آنها نیز طبیعتاً پاسخگو خواهند بود چرا که با این کار اعتماد بیمار را بیشتر و دستور پزشک نیز بهتر انجام خواهد شد.

جذب ۱،۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت؛ و با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

به گفته وی، لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج قرار گرفته‌اند در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

تحویلیان از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است و در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرد آن برای بیماران است.

طرح رایگان پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در ادامه سخنانش به طرح‌های تشویقی دولت در جهت فرزند آوری و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری طرح پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن به صورت رایگان توسط بیمه سلامت انجام می‌شود و خدمات و هزینه‌های درمانی ارائه شده به این کودکان در تمام مراکز دولتی رایگان است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این طرح‌های تشویقی تحت پوشش قرار گرفتن هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور در قالب قانون جوانی جمعیت مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

تحویلیان افزود: از زمان اجرای این طرح در سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه شناسایی و نشان‌دار شده و تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان قرار گرفته‌اند.

وی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲۴ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال برای هزینه‌های درمانی این زوجین به مراکز درمانی پرداخت شده است.

به گفته تحویلیان، تعداد مراجعه این زوجین به مراکز درمانی استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۵۵۹ بار بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تاکید کرد: هر زوج ناباروری تا چهار بار در سال می‌تواند اقدام به درمان کند و هزینه‌های آن را از این سازمان دریافت کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی خاطر نشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از هزینه‌های درمانی این زوجین شامل هزینه‌های درمانی ناباروری به صورت سرپایی و بستری توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

پرداخت ماهانه ۱،۰۶۰ میلیارد ریال هزینه درمانی بیمه شدگان

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: طی سال گذشته در مجموع بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی طرف قرارداد بابت هزینه‌های درمانی بیمه شدگان این سازمان در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

تحویلیان افزود: بیمه سلامت در حال حاضر ماهانه حدود یک هزار و ۶۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی و شرکای کاری طرف قرارداد در این استان پرداخت می‌کند.

وی با بیان یک هزار و ۲۱۰ مرکز درمانی در این استان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند، تاکید کرد: اکثر مطالبات این مراکز شامل داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و مراکز دولتی تا پایان بهمن ماه واریز شده و مابقی نیز تا پایان هفته جاری پرداخت می‌شود.

تحویلیان از الکترونیکی شدن همه قرارداد‌های این سازمان خبر داد و گفت: مراکز درمانی، داروخانه‌ها و پزشکان می‌توانند از طریق سامانه درخواست داده و این درخواست به صورت الکترونیکی امضا و برای پزشکان ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون الزام است همه مراکز درمانی با بیمه سلامت قرارداد منعقد کنند، تاکید کرد: هیچ مرکز درمانی حق اینکه به بیمار بگوید طرف قرارداد با بیمه سلامت نیست، ندارد چرا که در صورت عدم پذیرش بیمه سلامت، بیمه شده می‌توانند با تلفن ۱۶۶۶ تماس برقرار کرده و مورد را گزارش بدهد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.