سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالادی که در فضای مجازی ترند شد

اگر می‌خواهید این سالاد خرد شده را در خانه درست کنید، می‌توانید دستور العمل‌های زیادی را به صورت آنلاین پیدا کنید. در اینجا دستور غذا توسط سرآشپز اندیشه معاصر در اختیار شما قرار داده شده است.

گزارش شده است که سالاد خرد شده لا اسکالا از رستورانی به همین نام در بورلی هیلز نشات می‌گیرد که آن را در دهه ۱۹۵۰ معرفی کرد (و هنوز هم در منوی رستوران موجود است)، در حالی که برخی افزایش محبوبیت اخیر سالاد را به طرفدار بودن کارداشیان‌ها و دیگر افراد مشهور نسبت می‌دهند. از غذای خوشمزه

پس چه چیزی در این سالاد وجود دارد که باعث ترشح بزاق برخی افراد می‌شود؟ و چگونه آن را درست می‌کنید؟ در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.

چرا این سالاد خرد شده محبوب است؟

کری گانز، متخصص تغذیه، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب The Small Change Diet به یاهو لایف می‌گوید: «مانند بسیاری از چیز‌ها در دنیای امروز، ما می‌توانیم از یک سلبریتی و رسانه‌های اجتماعی، در این مورد، کارداشیان ها، به خاطر محبوبیت این سالاد تشکر کنیم.. اما فراتر از عامل مشهور، گانز می‌گوید که وقتی یک سالاد خرد می‌شود و پرتاب می‌شود، «همه مواد را ترکیب می‌کند و به هر چنگال طعم بیشتری می‌دهد».

جولی پیس، بنیانگذار و متخصص تغذیه در Core Nutrition + Wellness، با این نظر موافق است و به یاهو لایف می‌گوید: «سالاد‌های خرد شده به این دلیل محبوب شده اند که همه کاره، رنگارنگ و بسیار آسان تهیه می‌شوند. با مواد تازه خرد شده به قطعات لقمه ای، از نظر بصری جذاب هستند و راهی مناسب برای لذت بردن از طعم‌ها و بافت‌های مختلف در هر لقمه.

در تهیه یک سالاد خوشمزه، پیس می‌گوید که سس «نقش مهمی» دارد، اما خاطرنشان می‌کند که «بافت‌ها و طعم‌های مختلف، مانند آجیل ترد، سبزیجات ترد، آووکادوی خامه‌ای یا پنیر تند می‌توانند طعم سالاد را افزایش دهند. به طور کلی، سس باید مکمل و تقویت کننده طعم مواد تشکیل دهنده سالاد بدون غلبه بر آنها باشد.

آیا سالم است؟

به گفته گانس، به طور کلی، سالاد لا اسکالا شامل بسیاری از مواد سالم مانند نخود، کاهو و روغن زیتون است. Vanessa Rissetto، متخصص تغذیه و مدیر ارشد اجرایی Culina Health، به ویژه از نخود پرفیبر سالاد یاد می‌کند و اضافه می‌کند که آنها همچنین “منبع خوبی از پروتئین” هستند.

با این حال، گانز خاطرنشان می‌کند که این سالاد “ممکن است به دلیل سالامی دارای مقدار زیادی سدیم نیز باشد. در مورد پنیرها، موتزارلا نسبت به بسیاری از گزینه‌ها چربی اشباع شده و سدیم کمتری دارد. اگر فردی رژیم غذایی کم سدیم داشته باشد، ممکن است آن را مصرف کند. می‌خواهم فقط در مواقعی از این سالاد لذت ببرم. ”

پیس می‌گوید انتخاب مواد تشکیل‌دهنده حداقل فرآوری‌شده و انتخاب پانسمان‌های کم‌چربی اشباع‌شده، مانند وینگرت، می‌تواند به گزینه‌ای سالم‌تر کمک کند.

برخی تصورات نادرست مردم در مورد سالاد چیست؟

سالاد‌ها فقط یک غذای جانبی نیستند – آنها می‌توانند به تنهایی یک وعده غذایی باشند. به گفته هر سه متخصص، نکته کلیدی این است که مطمئن شوید سالاد‌ها پروتئین کافی دارند تا یک ساعت بعد از خوردن آنها گرسنه نمانید. پیس می‌گوید که سالاد‌ها می‌توانند یک وعده غذایی رضایت بخش باشند، «زمانی که حاوی پروتئین و فیبر کافی برای افزایش سیری باشند. ترکیب منابع چربی‌های سالم مانند آووکادو، آجیل و دانه‌ها نیز می‌تواند به سیری کمک کند.

ریستو می‌گوید اشتباهی که برخی هنگام چیدن سالاد مرتکب می‌شوند این است که «مردم فقط کاهوی یخ‌سبرگ و مقدار زیادی سس می‌ریزند، اما چیز‌هایی مانند پروتئین را برای سیری و شاید مقداری پنیر برای طعم دادن فراموش می‌کنند. آجیل و دانه‌ها برای امگا. چیز‌های زیادی بیش از یک تکه مرغ خشک وجود دارد تا سالاد شما را شگفت‌انگیز کند – فقط باید خلاق باشید!» علاوه بر مرغ کبابی، گانز می‌گوید که منابع خوب پروتئین شامل ماهی قزل آلا، حبوبات یا میگو است.

گانس همچنین خاطرنشان می‌کند که سالاد‌ها لزوماً کم کالری نیستند و در برخی موارد «می تواند نسبتاً زیاد باشد. کالری می‌تواند به سرعت اضافه شود.

اما به طور کلی، گانز می‌گوید: «یک سالاد فرصتی برای وارد کردن بسیاری از غذا‌های مغذی به رژیم غذایی شما در یک وعده غذایی است.»

دستورش تهیه سالاد خرد شده

اگر می‌خواهید این سالاد خرد شده را در خانه درست کنید، می‌توانید دستور العمل‌های زیادی را به صورت آنلاین پیدا کنید. در اینجا دستور غذا توسط سرآشپز و نویسنده کتاب آشپزی آمده است، که آن را به عنوان “مانند یک زیر ایتالیایی به شکل سالاد” توصیف می‌کند.

مواد تشکیل دهنده سالاد:

۱ سر کاهو آیسبرگ، آبکشی شده و ریز خرد شده است

۱⁄۴ پوند سالامی ایتالیایی، جولینه

۱ فنجان پنیر موزارلا رنده شده

۱، ۱۵، ۱/۲ اونس قوطی لوبیا گاربانزو، آبکش شده و خوب زهکشی شده

مواد تشکیل دهنده سس:

⅓ فنجان روغن زیتون فوق بکر

۱/۴ فنجان سرکه

۲ قاشق چایخوری خردل دیژون

۱/۲ قاشق چایخوری هر کدام نمک و فلفل

۱/۴ فنجان پکورینو رومانو یا پنیر پارمزان رنده شده، به علاوه بیشتر برای سرو

دستورالعمل ها:

برای تهیه وینیگرت: در یک کاسه بزرگ، روغن، سرکه، خردل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

در کاسه، کاهو، سالامی، موزارلا و لوبیا گاربانزو را با هم ترکیب کنید. با وینگرت مخلوط کنید تا خوب پوشش داده شود.

در صورت تمایل با پکورینو بیشتر و نمک و فلفل سیاه پایان دهید.

منبع: اندیشه معاصر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.