سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۷۶۰ شعبه و باجه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در کشور

در حال حاضر ۷۶۰ شعبه و باجه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در کشور فعال و در حال خدمات‌رسانی به جامعه هدف هستند.

غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در دیدار مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کشور در شهرکرد با تاکید بر حمایت از تولیدات مشاغل خانگی به خصوص تولیدات مددجویان زیرپوشش نهاد‌های حمایتی گفت: بازارچه‌های فروش تولیدات مددجویان زیرپوشش نهادهی حمایتی در استان راه‌اندازی و فعال شود.

وی افزود: هم‌اکنون با همکاری فرمانداری‌ها، بازارچه‌های تولیدات و محصولات کشاورزی و سایر تولیدات خانگی در سطح استان در حال احداث است که در کنار این بازارچه، به منظور حمایت از جامعه هدف، بازارچه و یا غرفه‌های فروش محصولات و تولیدات جامعه هدف کمیته امداد راه‌اندازی خواهد شد.

حیدری با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۱۳ درصد جمعیت استان در قالب ۴۲ هزار خانوار و جمعیتی بیش از ۱۰۲ هزار نفر زیرپوشش این نهاد حمایتی قرار دارند، گفت: حمایت از اشتغال و رفع مشکلات معیشتی یکی از مهمترین برنامه‌ها برای خودکفایی جامعه هدف است.

وی اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های محروم کشور است و نرخ بیکاری در این استان بالاست و باید برای رفع بیکاری مردم استان بیش از پیش تلاش شود.


بیشتر بخوانید


حیدری به کمک‌ها و تسهیلات پرداخت شده به نیازمندان و جامعه هدف این نهاد حمایتی اشاره کرد و گفت: به دلیل محرومیت و بالا بودن نرخ بیکاری، مهاجرت نیز در استان به سایر مناطق وجود دارد و همین مساله زمینه بروز و افزایش مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند که با ایجاد اشتغال می‌توان این آسیب‌ها را کاهش داد.

وی افزود: پایین بودن سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و توسعه صنایع در استان طی سال‌های گذشته وجود داشت که می‌توان با توسعه مشاغل خرد و خانگی و همچنین حمایت از این مشاغل برای بازاریابی و فروش محصولات، مشکل اشتغال استان را کاهش داد.

حیدری اضافه کرد: هم‌اکنون درصدی از جمعیت هدف نهاد‌های حمایتی سرپرستان خانوار به خصوص زنان سرپرست خانوار هستند، که با حمایت از این قشر جایگاه آن‌ها را تقویت کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: هم اکنون اشتغال مهمترین مشکل و دغدغه مردم به خصوص درمناطق روستایی و دور افتاده استان است.

وی با اشاره به محرومیت استان گفت: مردم با تمام مشکلات و سختی‌های پای نظام ایستاده‌اند و در همه عرصه‌ها با حضور پرشور و حماسی سنگ‌تمام خواهند گذاشت.

علی عاشوری مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور گفت: اگر همه مجموعه‌هایی که وظیفه ترویج اخلاق خوب را در کشور دارند قرض‌الحسنه را نیز ترویج دهند مشکلات اقشار آسیب‌پذیر در جامعه حل می‌شود.

وی افزود: تا پیش از سال ۹۵ کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه را به صورت متفرقه از طریق بانک‌های مختلف پرداخت می‌کرد، اما با تاسیس بانک قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت تسهیلات مورد نظر از این طریق انجام می‌شود.

عاشوری اظهار کرد: در حال حاضر ۷۶۰ شعبه و باجه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در کشور فعال و در حال خدمات‌رسانی به جامعه هدف هستند.

عاشوری با بیان اینکه هم‌اکنون صندوق امداد ولایت ۹ میلیون مشتری دارد و جزو چندین بانک مطرح کشور به شمار می‌رود گفت: طبق اساسنامه هر پولی که وارد صندوق می‌شود فقط برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه است و اجازه سپرده‌گذاری و انجام کار اقتصادی مانند سایر بانک‌ها را ندارد.

وی اضافه کرد: وظیفه صندوق امداد ولایت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان است که تسهیلات پرداختی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال بدون کارمزد و تسهیلات بیش از این میزان نیز کارمزد سه درصد تعیین و آن هم یک بار گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: حداقل ضمانت در صندوق امداد ولایت تعیین شده که مردم بتوانند از خدمات استفاده کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.