سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار میلیارد ریالی در صنعت آبزی‌پروری

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار میلیارد ریالی مهمترین رهاورد انقلاب اسلامی برای صنعت آبزی‌پروری است، صنعتی که تا پیش از انقلاب در این استان معنا و مفهومی نداشت.

حسین برزگر در گردهمایی آبزی‌پروران چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امروز با رونق صنعت شیلات ۵۰۰ تولیدکننده در این بخش فعال هستند و همچنین هفت هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در این بخش در استان ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری با داشتن بیش از ۲۵ هزار تن ظرفی تولید قزل‌آلای رنگین کمان و با وجود چشمه‌های فراوان و چندین کیلومتر مسیر رودخانه‌های آزاد و همچنین امکان پرورش ماهی در قفس پشت سد آبی کارون ۴ و وجود کارخانه‌های فرآوری، یک پتانسیل مهم برای پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین کمان به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه اشتغال و تولید را در استان بالا ببرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به فراهم کردن شرایط حضور ساختارهای غیردولتی گفت: با توجه به ظرفیت ایجاد شده در بخش آبزی‌پروری، امروز زنجیره آبزیان به عنوان زنجیره ارزش(زنجیره‌ای که همه فعالیت‌های مرتبط با جریان کالا و تبدیل مواد، از مرحله تهیه ماده اولیه تا تحویل کالای نهایی به مصرف‌کننده) در استان معرفی شده است.

وی با اشاره به ظرفیت ۳۵ هزار تنی تولید و صادرات ۶ تا هشت هزار تنی ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: این استان در خصوص تولید ماهیان سردآبی هیچ مشکلی ندارد اما در بخش بازار مشکلاتی وجود داشت که با ورود سرمایه‌گذاران مختلف در بخش بسته بندی و فرآوری انتظار می‌رود این مساله نیز برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه استان مجهز به آزمایشگاه مرجع در بخش آبزی‌پروری است، گفت: ظرفیت این آزمایشگاه درون استانی است و می‌طلبد این مرکز به مرکز ملی تشیخص ارتقا یابد تا در هر نقطه‌ای از کشور مشکلی در خصوص ماهیان سردآبی به وجود آمد به این مرکز ارجاع داده شود.


بیشتر بخوانید


برزگر ادامه داد: در این ارتباط در دور دوم سفر استانی رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری تفاهم‌نامه‌ای با سازمان دامپزشکی منعقد و ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش‌بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات شیلات نیاز به یک قوه عاقله دارد، گفت: مرکز تحقیقات شیلات مهمترین نیاز صنعت آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری است که امروز ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانش‌بنیان برای راه‌اندازی مرکز تحقیقات شیلات به عنوان مطالبه ۲۰ ساله آبزی‌پروران در مرکز تحقیقات منابع طبیعی، و کشاوزری پیش‌بینی شده است.

به گفته رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، اگر مرکز تحقیقات شیلات در استان مستقر بود به طور حتم باید سال‌ها پیش استان به تولید خاویار طلایی می‌رسید و انتظار می‌رود با تحقق این مطالبه شرایط توسعه و پیشبرد این صنعت در استان فراهم شود.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.