مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون ۸۰ درصد تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در واحد‌های اختصاصی تکثیر این استان تولید می‌شود.

نامدار ملکپور گفت: چهارمحال و بختیاری علاوه بر اینکه یکی از استان‌ها مهم در تولید ماهیان سردآبی در کشور قلمداد می‌شود ۸۵ درصد خوراک آبزیان کشور را تولید می‌کند.

وی افزود: تولید تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به عنوان نخستین حلقه زنجیره اقتصادی شیلات به شمار می‌رود و با تکمیل این زنجیره و تولید داخلی بچه ماهی با کیفیت از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌شود که هم اکنون ۸۰ درصد تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در واحد‌های اختصاصی تکثیر این استان تولید می‌شود این در حالی که تا پیش از این ۱۰۰ درصد این فرآورده وارداتی و از خارج کشور تامین می‌شد.


بیشتر بخوانید


مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه، دومین حلقه زنجیره اقتصادی شکل گرفته در بخش شیلات مزارع پرورش ماهی می‌باشد، اضافه کرد: شرایط آب و هوایی خنک، دمای مفید برای رشد، تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی به خصوص ماهی قزل‌آلا که یکی از ماهی‌های مفید با گوشت سفید و کم استخوان است و طرفداران خاص خود را دارد، این استان را از این حیث متمایز کرده است و با تولید ۲۵ هزار تن ماهی قزل‌آلا به قطب نخست تولید ماهیان سردآبی کشور تبدیل کرده است.

ملکپور با یادآوری اینکه پارسال ۲۵ هزار تن ماهی قزل‌آلا در ۴۰۰ مزرعه فعال در استان تولید و روانه بازار شد، ادامه داد: علاوه‌بر ۴۰۰ مزرعه پرورش ماهی، حدود ۴۰ مزرعه تکثیر و تولید بچه ماهی که منجر به تولید بیش از ۳۳ میلیون قطعه ماهی می‌شود نیز از دیگر پتانسیل‌های این استان به شمار می‌رود.

وی گفت: این استان همچنین در زمینه تولید ماهیان زینتی توانسته در ۱۳ مرکز تولید ماهیان زینتی بیش از ۴۰۵ هزار قطعه ماهی زینتی تولید کند که با توجه به شرایط موجود در استان می‌توان در آینده‌ای نه چندان دور چشم‌انداز روشنی برای توسعه این پتانسیل در استان تعریف کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار