سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارخانه بیواتانول باشت روی ریل پیشرفت و شتاب

کارخانه بیواتانول باشت دومین واحد زیست پالایشگاه در کشور با هدف افزایش اکتان بنزین و بهبود کیفیت سوخت در حال ساخت است.

مدیرعامل شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس گفت: عملیات اجرایی کارخانه بیواتانول باشت مهرماه سال ۱۳۹۸ در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار در شهرک صنعتی خان احمد آغاز شد.

کیوان شیدانی با بیان اینکه این دومین کارخانه بیواتانول در کشور است افزود: این طرح با هدف افزایش عدد اکتان بنزین و بهبود کیفیت سوخت آغاز شد.

وی ادامه داد: این کارخانه ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر بیواتانول (معادل یک بیستم نیاز کشور) و ۲۰۰ تن کنجاله تخمیری دام و طیور را دارد.

شیدانی اضافه کرد: محصول تولیدی در این زیست پالایشگاه موجب افزایش اکتان بنزین و بهبود کیفیت سوخت می‌شود.

مدیرعامل شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس با اشاره به روند کند این طرح گفت: بعد از مدتی شروع کار به دلیل کمبود اعتبار متوقف شد.

شیدانی افزود: با پذیره نویسی سهام در سال جاری مشکل اعتبار رفع شد و حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: با تامین اعتبار عملیات اجرایی دوباره شتاب گرفت و از آبان ماه طرح مجددا شروع شد.

 در حال حاضر کار ساخت مخازن، خاک برداری و ابنیه فنی طرح در حال انجام است و کار به پیشرفت بیش از ۱۸ و نیم درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس افزود حدود ۷۰ درصد این کارخانه داخلی است و کارخانه هم به دست متخصصان داخل در حال ساخت است.

شیدانی افزود: همزمان با ساخت ابنیه، کار خرید تجهیزات نیز در دستور کار است و تا پایان سال بخش زیادی از تجهیزات خریداری می‌شود.

وی ادامه داد: قرار است این کارخانه تا ۳۰ ماه آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.

مدیر طرح بیواتانول باشت نیز گفت: مواد اولیه این کارخانه ضایعات غلات مثل گندم، جو و ذرت است.

میرزا آقایی با بیان اینکه سالیانه ۱۰ درصد ضایعات گندم معادل یک میلیون تن است افزود: این میزان سالیانه به هدر می‌رود و با احداث این کارخانه از آن برای سوخت سبز و تولید کنجاله تخمیری استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه کارخانه بیواتانول باشت دومین کارانه سوخت سبز کشور است افزود: کارخانه نخست در کرمانشاه در مراحل پایانی است.

میرزااقایی با اشاره به تولید کنجاله تخمیری در این واحد ادامه داد: کنجاله تخمیری خوراک دام به عنوان ماده‌ای مغذی با پروتئین بالا تولید می‌شود که در چرخه غذایی و صنعت دام و طیور کشور بسیار مهم است.

کارخانه بیواتانول باشت دارای هزار متر مربع سازه شامل ۱۷ هزار مترمربع ساختمان اصلی،۲ هزار متر مربع ساختمان اداری، چهار هزار متر مربع ساختمان تاسیساتی و سیلو به ظرفیت ۳۰ هزار تن است که در حال احداث است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.