سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امسال در نمایشگاه مطبوعات انسان‌رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی هم حضور دارند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال نمایشگاه مطبوعات با نام نمایشگاه رسانه‌های ایران برگزار می‌شود که حتی انسان رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی هم در این نمایشگاه حضور دارند.

محمدمهدی اسماعیلی با بیان این مطلب و تبریک اعیاد شعبانیه، روز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، با اشاره به برگزاری جشنواره‌های فجر انقلاب اسلامی گفت: بخش مهمی از این جشنواره‌ها را به پایان رساندیم، ولی جشنواره موسیقی و هنر‌های تجسمی پابرجاست، از هفته آینده نیز نمایشگاه رسانه‌های ایران پس از شش سال برگزار می‌شود.

وی در عین حال تصریح کرد: البته امسال نمایشگاه مطبوعات با نام نمایشگاه رسانه‌های ایران برگزار می‌شود که حتی انسان رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی هم در این نمایشگاه، محلی برای حضور دارند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به استقبال مردمی از جشنواره فیلم فجر افزود: در جشنواره فیلم فجر که پیشانی جشنواره‌های فجر انقلاب اسلامی است، شاهد تحول چشمگیری بودیم که یکی از جنبه‌های آن اقبال عمومی است که می‌توان آثار آن را در بیش از هشتاد نوبت پخش فوق‌العاده در تهران مشاهده کرد. حضور مردم در این دوره از جشنواره فیلم فجر بسیار خوب بود.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: مهمترین بخش چهل و دومین جشنواره فیلم فجر این بود که فضای برگزاری جشنواره به الگو‌های ایرانی و اسلامی نزدیک شده بود و از تبرج جاهلانه که همیشه جریان انقلابی متدین را آزار می‌داد خبری نبود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر اینکه آثار فاخری به این دوره از جشنواره ارسال شده بود، ادامه داد: درباره مفاخر ملی ایران، دفاع مقدس و شهدا آثار متعددی داشتیم تا جایی که بهترین فیلم هم درباره زندگینامه شهید زین‌الدین بود، باغ کیانوش نیز تصویری از حضور روستاییان در دوران جنگ را به نمایش کشیده بود.

اسماعیلی با بیان اینکه به تماشای بخش عمده‌ای از آثار نشستم، گفت: بیش از بیست فیلم این دوره از جشنواره فیلم فجر آثاری درخشانی بودند، البته باید تلاش کنیم آثار به لحاظ کیفی ارتقا بیشتری یابد تا مورد اقبال بیشتری در نمایش عمومی قرار گیرد.

رئیس شورای هنر با تاکید براینکه باید فیلم‌هایی ساخته شود که ارتباط قوی‌تری با مخاطب عمومی برقرار کنند، افزود: قصه معروف مربوط به حضور بانوان در جبهه توسط خانم شاه حسینی به تصویر کشیده شده بود که با حمایت بنیاد شهید و بنیاد فارابی به جشنواره چهل و دوم رسید؛ آثاری در این دوره از جشنواره فیلم فجر ارائه شد که تفاوت معناداری نسبت به گذشته داشت.

وی با اشاره به پررنگ بودن نقش جوانان مومن در کنار پیشکسوتان در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، ادامه داد: جایزه بهترین آهنگ ساز این دوره از جشنواره به آقای انتظامی رسید که سرآمد آهنگسازان کشورمان است؛ البته بازیگران برجسته هم در این دوره از جشنواره حضور پر رنگی داشتند، ولی آنچه بیشتر به چشم آمد حضور چهره‌های جوان بود.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در مراسم اختتامیه بیشتر افرادی که در سخنگاه قرار گرفتند جایزه خود را به شهدا و پدر و مادر تقدیم کردند، گفت: بانویی که توانسته بود در این دوره از جشنواره جایزه کسب کند همراه با فرزندش روی صحنه حاضر شده بود.

وزیر فرهنگ با اشاره به اقدام رئیس سازمان سینمایی گفت: آقای محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر دختران کوچک و نوجوان خود را روی صحنه آوردند و چادر و روسری دخترانش را بوسید و با این حرکت خود دل‌های مومنان و متعهدان به انقلاب را شاد کرد و عملا پایبندی کارگزاران نظام اسلامی را به ارزش‌های والای انقلاب، اسلام، عفاف و حجاب را به تصویر کشید که جای تقدیر دارد و انشاالله خداوند به همه ما توفیق ادامه راه در مسیر تحقق کامل ارزش‌های اسلامی و مطالبات امام و رهبری را بدهد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور به موضوع انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: مطالبات اقتصادی بر این حوزه سایه انداخته است، ولی مردم در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه نشان دادند پای آرمان‌های انقلاب ایستاده اند.

وی افزود: ما نیز باید با پذیرش ضعف‌ها و بدون اغراق به وسیله جهاد تبیین برای برگزاری پرشور انتخابات تلاش کنیم و از طرفی وظیفه قانونی و شرعی افراد تاثیرگذار است تا سخنگاه‌ها را رها نکنند و پاسخ مسائل را دهند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: نهاد‌های فرهنگی اقدامات وسیعی را آغاز کردند که ادامه پیدا خواهد کرد و شور و نشاط انتخاباتی در کشور حاکم خواهد شد، بار دیگر مردم با حضورشان به آرمان‌های انقلاب و امام لبیک خواهند گفت و نمایندگان مدنظرشان را برای حضور در مجلس شورای اسلامی انتخاب خواهند کرد.

گفتنی است در ادامه این جلسه بحث و بررسی درباره «متن راهبردی حراست از حق حیات جنین» از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که اعضای شورای فرهنگ عمومی در آن نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

وزیر فرهنگ نیز درباره این موضوع گفت: در مورد اصل بحث تشویق به افزایش جمعیت و تقبیح سقط جنین فرهنگ سازی باید مقدم‌شمرده شود.

وی افزود: شعار فرزند کمتر زندگی بهتر چنان شیوع پیدا کرده بود که حتی در دیوار‌های مراکز دینی هم نصب شده بود؛ همه بسیج شدند و آن اتفاق عجیب در تاریخ جمعیت دنیا رخ داد تا جایی که مسئول طرح برای تحقق این امر از سازمان ملل جایزه دریافت کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این حوزه، افزود: تبلیغات ما زمانی موثر است که مانند کاهش جمعیت سه دهه پیش عملا ثمربخش باشد و افزایش مواید اتفاق بیفتد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه حلقه‌ای از اقدامات در مسئله فرزندآوری و افزایش جمعیت باید در نظر گرفته شود، ادامه داد: سقط جنین آثار مخرب معنوی در جامعه دارد و بر کسی که این کار را انجام داده اثر وضعی می‌گذارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: به همه بخش‌ها در وزارت فرهنگ ابلاغ کرده ایم که سال آینده حتما تولیداتی در این زمینه داشته باشند؛ البته ظرف یکی دوسال نمی‌توان تاثیر چشمگیری ایجاد کرد، ولی نباید در این زمینه منفعل عمل کنیم.

وی افزود: برای حل این مسئله باید دستگاه‌های مختلف دست به دست هم دهند و صرفا با اقدامات یک دستگاه نمی‌توان به نتیجه رسید.

منبع: روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.