سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولیت آستان قدس رضوی:

مشارکت در انتخابات از مصادیق تقویت جریان حق است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: برائت و روشنگری نسبت به ظالمان و مستکبران عالم همچون آمریکا و صهیونیست‌ها و از سوی دیگر تقویت جریان حق بوده و امروز یکی از مصادیق تقویت جریان حق، شرکت در انتخابات است.

 حجت الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی گفت: هر میزان حضور مردم در عرصه‌های انقلابی همچون راهپیمایی‌های مهم و صحنه‌های انتخابات کمرنگ شود به همان میزان دشمنان انقلاب، کشور و ملت ایران خوشحال می‌شوند و سرزمین ایران مورد طمع بدخواهان قرار خواهد گرفت.

او افزود: مردم گلایه‌های به حقی دارند، اما در خصوص اصل انقلاب نباید به گونه‌ای عمل کرد که دشمنان شاد شوند. حتی آن‌هایی که انقلابی نیستند، اما به ایران علاقه دارند باید توجه داشته باشند که عدم حضور در پای صندوق‌ها، به نفع ایران هم نخواهد بود.

تولیت آستان قدس رضوی اشتغال جوانان و گرانی قیمت‌ها را از مسایل مهم جامعه بر شمرد و با تأکید بر این که قهر با صندوق‌های رأی مشکلی را بر طرف نخواهد کرد ادامه داد: مشارکت در انتخابات رسالت دینی و ملی مردم است و در مقابل، مسئولان نیز وظیفه دارند برای برطرف کردن مشکلات مردم تلاش جدی کنند اگرچه که رئیس جمهور و اعضای هیات دولت شبانه روز در تلاش برای گره گشایی از مشکلات هستند.

مروی بیان کرد: برخی می‌پرسند «آیا رهبر معظم انقلاب از مشکلات مطلع هستند؟» بنده ۳۰ سال توفیق خدمت در دفتر رهبر معظم انقلاب را داشته‌ام و پاسخ می‌گویم که بله، ایشان به خوبی از تمام مسایل مطلع هستند و معاونتی در دفتر رهبر معظم انقلاب به نام معاونت ارتباطات مردمی وجود دارد که نامه‌ها، تماس‌ها، شکایات و نقطه نظرات مردمی را دریافت کرده و روزانه خلاصه آن را به حضور رهبری معظم می‌رساند.

او تصریح کرد: مگر می‌شود رهبر بزرگوار و دلسوز انقلاب از درد و رنج مردم بی اطلاع باشند؟ به خدا قسم این گونه نیست و همه مسوولان مخلصانه در تلاش هستند تا ان‌شاءالله مشکلات حل و دل مردم از جهات مختلف خرسند شود.

تولیت آستان قدس رضوی زندگی حضرات معصومین (ع) را الگویی برای بشریت معرفی و تاکید کرد: زندگی ائمه معصومین (ع) برای انسان‌ها به ویژه شیعیان و کسانی که داعیه دار پیروی از اهل بیت (ع) هستند، باید الگو باشد.

مروی با بیان این که جامعه شیعه باید جامعه‌ای دگرخواه، با گذشت و مهربان باشد اظهار کرد: عبادت و اطاعت خداوند به معنای رضای الهی را همواره در نظر داشتن است، از این رو انسان در کسب و کار و همه شئون زندگی می‎تواند در مسیر عبودیت و اطاعت خداوند باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.