علی تقیزاده در جلسه بررسی ثبتنام و اقدام انجام گرفته در دومین دوره جام پرچم در اردبیل، هدف از برگزاری این مسابقات را استعدادیابی و عدالت در توزیع تجهیزات ورزشی عنوان کرد.
رییس هیأت روستایی، عشایری و بازیهای بومی، محلی استان اردبیل افزود: در حال حاضر استان اردبیل با ثبت ۴۰ تیم در رتبه هفتم استانها قرار دارد که از این ۶ تیم بانوان و ۳۴ تیم آقایان هستند.
به گفته او، در اولین دوره جام پرچم که تنها در رشته مینی فوتبال برگزار شد، از استان اردبیل بیش از ۶۰۰ تیم در ۲ بخش آقایان و بانوان و بیش از ۶ هزار شرکتکننده حضور داشتند که میتوان گفت بزرگترین رویداد ورزشی در استان و به طبع آن در کشوری رقم خورد.
تقیزاده در ادامه گفت: با برگزاری جام پرچم، جو مناسبی در راستای نشاط اجتماعی جامعه روستایی و همچنین کاهش آسیبهای اجتماعی را به اذعان کارشناسان امر در سطح کشور شاهد بودیم.
او افزود: این طرح از طرحهای ملی وزارت ورزش و جوانان و مجری برگزاری آن فدراسیون روستایی است که با سایر فدراسیونها از جمله کاراته، دوومیدانی و همگانی برای دومین سال برگزار خواهد شد.
تقیزاده گفت: از مهمترین اهدافی که وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون به دنبال آن است، بحث استعدادیابی از بین جوانان و به دنبال آن توزیع عادلانه بسترها، زیرساختهای و تجهیزات ورزشی است.
رییس هیأت روستایی، عشایری و بازیهای بومی، محلی استان اردبیل از تمدید ثبتنام این مسابقات خبر داد و بیان کرد: ثبتنام مسابقات تا پایان بهمن ماه تمدید شد که تیمهای روستایی در سه رشته ورزشی مینی فوتبال، کاراته کنترلی و دوومیدانی ماده پرتاب وزنه میتوانند با مراجعه به سایت http://varzesherosta.ir ثبتنام کنند.