علی تقیزاده افزود: پارسال در مجموع بیش از ۵۸۳ برنامه و جشنواره ورزش بازیهای بومی و محلی و آئینهای سنتی در نقاط مختلف استان اردبیل برگزار شد.
او با بیان اینکه بیشتر این برنامهها در قالب مسابقات ورزشی در روستاها و جشنوارههای آیینی و سنتی برگزار شد، اظهار کرد: در این برنامهها ۱۸ هزار و ۷۳۰ آقا در قالب هزار و ۸۳۲ تیم و ۱۷ هزار و ۳۶۰ خانم در قالب هزار و ۷۳۶ تیم شرکت کرده بودند.
رئیس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اردبیل با اشاره به برگزاری مسابقات مینیفوتبال جام پرچم ویژه روستاییان و عشایر بیان کرد: پارسال مسابقات جام پرچم در استان با شرکت بیش از ۶ هزار نفر در قالب بیش از ۶۰۰ تیم ورزشی در ۲ بخش آقایان و بانوان برگزار شد.
تقیزاده اضافه کرد: هماکنون در مجموع ۱۲۹ خانه ورزش روستایی در مناطق مختلف این استان فعال است که از این تعداد ۹ خانه ورزش روستایی با رویکرد جدید و با محوریت بازیهای بومی و محلی تجهیز و راهاندازی شد.
او با اشاره به برگزاری طرحهای منطقهای و ملی در استان اردبیل، ادامه داد: برگزاری جشنواره منطقهای آنا با حضور تیمهای ورزشی و گروه آیین سنتی و بومی استان گیلان در شهرستان خلخال و برگزاری طرح سراسری جشنواره منتظران در ۳۱۳ روستا و محله استان با همکاری کانونهای مساجد از جمله آنها است.
رئیس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اردبیل گفت: علاوه بر جشنواره ملی دختران آفتاب، مسابقات جام یاریگران هم یکی از طرحهای ملی است که مسابقات شهرستانی این جام برگزار شده و مرحله استانی هم در چهار رشته ورزشی شطرنج، دارت، تنیس روی میز و دوومیدانی در ۲ بخش بانوان و آقایان در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
تقی زاده با اشاره به حضور ورزشکاران استان اردبیل در مسابقات منطقهای و ملی افزود: اعزام تیم چوبکشی آقایان و بانوان به مسابقات لیگ کشوری، اعزام تیم مینیفوتبال بانوان و آقایان به مسابقات جام پرچم، اعزام تیم استان به مسابقات منطقهای هفت سنگ و اعزام تیمهای منتخب استان در مسابقات کشوری بلند همتان از جمله آنها است.
او اظهار کرد: پارسال ۷۲۰ قلم اقلام ورزشی متنوع به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در روستاها و مناطق عشایری این استان توزیع شد و این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت.