سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت:

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید

اسماعیل زاده با بیان اینکه نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید، گفت: ید یکی از عناصر ضروری برای حفظ سلامت بدن است.

اسماعیل زاده در پنجمین روز پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم، گفت: ید یکی از عناصر ضروری برای حفظ سلامت تیروئید و بدن است. این عنصر کمیاب برای رشد و نمو فرد، بخصوص رشد و تکامل عصبی، روانی جنین در طول زندگی داخل رحمی و تا دو سال پس از تولد مورد نیاز می‌باشد. 

وی با بیان این که کمبود ید ساده‌ترین مشکل تغذیه‌ای جوامع است که می‌توان با تامین ید مورد نیاز روزانه افراد آن را کنترل کرد، اظهار داشت: از سال ۱۹۹۰ میلادی به بعد تلاش‌های قابل توجهی برای بهبود دریافت ید جوامع از طریق ید دار کردن همگانی نمک در اکثر کشور‌های دنیا صورت گرفته است به طوریکه در حال حاضر حدود دو سوم جمعیت جهان تحت پوشش تغذیه با نمک ید دار هستند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بنابراین برای تامین ید مورد نیاز باید حتما نمک مصرفی روزانه ید دار باشد، اما باید توجه داشت که این عنصر فرار است و به سرعت در معرض هوا و حرارت از ماده غذایی می‌پرد.

اسماعیل زاده یادآور شد: برای حفظ ید حتما باید نمک ید دار را در دقایق پایانی پخت در غذا ریخت تا ید آن از بین نرود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.