سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در استان، با رویکرد مصرف نمک یداردار و لبنیات، جاری خبر داد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با رعایت روش‌های اصلاح تغذیه،کاهش مصرف نمک و انجام فعالیت‌های فیزیکی می‌توان از ابتلا به بیماری‌های فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کرد.

دکتر فرزام بیدار پور افزود: به همین منظور، از اول بهمن ماه اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سطح استان شروع شده و تا پانزدهم نیز ادامه دارد.

وی استفاده کمتر از سه گرم نمک در غذا در طول شبانه روز، نمک تصفیه شده و استفاده از لبنیات را در مقابله با بیماری‌های غیرواگیر بسیار موثر دانست. 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، یادآور شد: این پویش با شعار  انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده ید دار برای هفته اول و  از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم نامگذاری شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.