سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همکاری بسیج مهندسین سپاه و پارک علم و فناوری قم افزایش یابد

فرمانده سپاه امام علی بن‌ابیطالب (ع) با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط پارک علم و فناوری و زیرمجموعه‌های سپاه استان گفت: بسیج مهندسین سپاه علی ابن ابیطالب (ع) از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات و رفع نیاز‌های آن‌ها استفاده کند.

سردار محمدرضا موحد ظهر امروز از پارک علم و فناوری استان قم بازدید کرد.

فرمانده سپاه امام علی بن‌ابیطالب (ع) در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، عنوان کرد: حضرت علی (ع) می‌فرمایند: العلم سلطان، یعنی علم قدرت ایجاد می‌کند. به همین دلیل اولین بحثی که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مطرح فرمودند راجع مباحث علمی و دانشی است.

سردار موحد مشکلات امروز کشور در موضوعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را ناشی از غفلت نهاد‌های متولی در استفاده از هم‌افزایی ظرفیت‌ها در حوزه فناوری در علوم انسانی دانست و گفت: به نظرمن برای استفاده از ظرفیت واحد‌های فناور و دانش‌بنیان استان برای حل این مشکلات باید با محوریت استانداری یک قرارگاه ویژه راه‌اندازی و مسئولیت دبیرخانه آن نیز به پارک علم و فناوری واگذار شود.

فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) افزود: نتیجه اینکه می‌بینیم اگرچه بیشترین حجم تحریم‌ها متوجه حوزه‌های نظامی است، اما چون از ظرفیت جوان‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کردیم موفق بودیم و پهپاد‌های نظامی و ماهواره‌بر قائم نمونه بارز آن است.

سردار موحد با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط پارک علم و فناوری و زیرمجموعه‌های سپاه استان افزود: اگر پارک علم و فناوری راوی علم و پیشرفت داشته باشد می‌توان در جمع بسیجیان اعم از دانش‌آموزان، دانشجویان، طلاب، اساتید و مهندسین به تبیین ظرفیت‌ها و دستاورد‌های استانی و ملی در حوزه‌های فناوری و نوآوری بپردازد.

فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به ارتباط خوبی که بسیج مهندسین سپاه علی ابن ابیطالب (ع) با صنایع استان دارند از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات و رفع نیاز‌های آن‌ها استفاده کرد.

خیراله رهسپارفرد نیز در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان اظهار داشت: برای حمایت بهتر از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مدل حکمرانی ما باید از تصدی‌گری به تسهیل‌گری تغییر پیدا کند.

رئیس پارک علم و فناوری قم تصریح کرد: برای تحقق این موضوع دولت باید از یک‌سو با ریل‌گذاری، فضای هم‌افزایی نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی را فراهم آوردو از سوی دیگر بر آموزش، مهارت‌افزایی و توانمندسازی افراد و نیروی انسانی متخصص متمرکز شود.

او بیان کرد: در چرخه ارتباط صنعت با دانشگاه، پارک‌های علم و فناوری در توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وارد شده به کسب و کار‌های دانش‌بنیان به شکل قابل ملاحظه‌ای نقش‌آفرینی دارند.

رهسپارفرد افزود: بر این اساس باید پارک‌های علم و فناوری را حلقه میانی بخش خصوصی و حاکمیت دانست. به نظر می‌رسد الگوی تسهیل‌گری در حکمرانی در پارک‌ها نتیجه داده است و با تقویت بیشتر آن می‌توان منویات مقام معظم رهبری در توسعه حمایت‌ها از دانش‌بنیان‌ها را محقق کرد.

گفتنی است، فرمانده سپاه علی‌ابن ابیطالب (ع) در این بازدید با فعالیت و دستاورد‌های واحد‌های فناور ایتا، ارزپلاس، معنا مسیر عصر نوین انقلاب و موسسه آرمان از نزدیک آشنا شدند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.