سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری:

صادرات کشور ایران به چین اندک است

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: صادرات کشور ایران به چین اندک است و محصولاتی مانند بادام و ماهی قزل‌آلا نیز به‌صورت با واسطه انجام می‌شود.

شهرام زارع در نشست بررسی فرصت‌های همکاری استان با کشور چین با حضور شو وی سر کنسول چین در بندرعباس با اشاره به اینکه تقویت ارتباط با کشور‌های خارجی در دستور کار اتاق بازرگانی قرار دارد، اظهار کرد: در چند ماه اخیر با دعوت از اتاق‌های مشترک ایران با تاجیکستان و پاکستان نسبت به معرفی ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف اقدام کردیم و در همین راستا جلسات b۲b با واحد‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران برگزار شد. 

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری افزود: ظرفیت‌های این استان در کشور چین شناخته شده نیست، باید تلاش کنیم این ظرفیت‌ها شناخته شود، درصدد هستیم تا شورای بین‌المللی را در استان تشکیل دهیم. 


بیشتر بخوانید


وی در خصوص ظرفیت‌های متعدد گردشگری در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: این استان دارای جاذبه‌های گردشگری بکر است، اما تعداد گردشگران خارجی وارد شده به این استان اندک بوده و باید تلاش کنیم تا توریست‌ها به این استان سفر کنند. 

زارع با اشاره به روابط دوستانه کشور ایران و چین، تصریح کرد: صادرات کشور ایران به چین اندک است و محصولاتی مانند بادام و ماهی قزل‌آلا نیز به‌صورت با واسطه انجام می‌شود.

تشکیل شورای بین‌المللی در این استان یک ضرورت است

امین مالکی هم با اشاره به اینکه باید در حوزه گردشگری نگاه اقتصادی داشته باشیم، اظهار کرد: ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های مختلف ناشناخته است، باید تلاش کنیم تا در این سفر ظرفیت‌های استان را به خوبی معرفی کنیم. 

نائب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری افزود: تشکیل شورای بین‌المللی در این استان یک ضرورت محسوب می‌شود، این اقدام در استان اصفهان انجام شده است. 

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های توسعه در چهارمحال و بختیاری توسط حاکمیت در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی نیز می‌تواند در همین راستا گام بردارد. 

مالکی با تاکید بر اینکه واحد‌های تولیدی در چهارمحال و بختیاری در حوزه فرامرزی برای معرفی محصولات خود ضعیف هستند، عنوان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا شرکت‌های خرد نیز بتوانند صادرات محصولات خود را انجام بدهند. 

نائب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری در پایان با بیان اینکه جلسات باید خروجی داشته باشد، گفت: نگاه به جلسات برگزار شده در اتاق بازرگانی با جلسات بخش خصوصی باید متفاوت باشد. 

در ادامه ایمان اخوان- رئیس کمیسیون کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این استان، اظهار کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی لردگان در استان وجود دارد، همچنین فرصت برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری و بسته‌بندی محصولات غذایی و شیلات فراهم است تا محصولات به‌صورت مستقیم در اختیار چین قرار بگیرد. 

وی افزود: چهارمحال و بختیاری آمادگی دارد، متخصصان خود را در حوزه خدمات فنی و مهندسی جهت همکاری در پروژه‌های چین در سایر کشور‌ها معرفی کند. 

اخوان تاکید کرد: برای مراودات تجاری فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری با کشور چین باید شرایطی فراهم شود تا انتقال پول بدون بلوکه شدن انجام شود. 

رئیس کمیسیون کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: باتوجه به افق بلندمدت استان در توسعه گمرک و سیستم حمل و نقل باید تلاش کنیم تا سیستم‌های ارزیابی استاندارد برای سنجش عیار محصولات استان در نظر گرفته شود. 

مهرزاد مطبوع ریاحی- رئیس کمیسیون صنعت، معدن، تجارت و جذب سرمایه‌گذار سلام در پایان با اشاره به قرداد ۲۵ ساله ایران با چین، اظهار کرد: بنابراین انتظار می‌رود که چهارمحال و بختیاری نیز از میزان سرمایه‌گذاری کشور ایران در چین بی‌بهره نماند. 

وی با اشاره به اینکه در کشور چین استفاده از گیاهان دارویی و غذا‌های بومی مرسوم است، گفت: بنابراین این کشور می‌تواند پایگاه خوبی برای فروش گیاهان دارویی ایران باشد. 

مطبوع ریاحی با بیان اینکه به‌علت تحریم‌های ظالمانه مراودات اقتصادی ایران با کشور‌های جهان با مشکل روبرو است، انتظار می‌رود کشور چین بر اساس قرداد ۲۵ ساله مشکل بلوکه شدن پول در مراودات جلوگیری کند.

رابطه چین و ایران در بالاترین سطح خود قرار دارد

شو وی هم اظهار کرد: با توجهات رؤسای جمهور دو کشور، رابطه چین و ایران در بالاترین سطح خود قرار دارد.

وی سرکنسولگری کشور چین در بندرعباس هشت استان را زیرمجموعه خود دارد که چهارمحال و بختیاری نیز یکی از آن استان‌ها است، افزود: این اولین سفر من به این استان است و در این جلسه اراده همکاری فعالان اقتصادی استان با طرف چینی را احساس کردم.

سرکنسولگری کشور چین در بندر عباس ادامه داد: همکاری مستمر با هشت استان کشور ایران در دستور کار است و برای این مهم برنامه‌ریزی شده است.

شو وی عنوان کرد: موقعیت توریستی استان چهارمحال و بختیاری را می‌شناسم، اما گردشگرانی که برای بازدید به ایران می‌آیند به مناطق خاصی سفر می‌کنند، لذا باید آژانس‌های مسافرتی راه‌اندازی شود تا فرصت‌های گردشگری این استان را معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه از صنعت توریسم حمایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: مواضع روشن است و از آنجا که کالا‌های با قابلیت صادراتی زیادی در این استان وجود دارد از مراوده با استان استقبال می‌کنیم.

سرکنسولگری کشور چین در بندر عباس با بیان اینکه سرکنسول سمت سیاسی دارد و فعالیت اقتصادی انجام نمی‌دهد، اضافه کرد:، اما از طرفی شرکت‌های اقتصادی و تجار را معرفی کنیم.

شو وی بیان کرد: در ماه سپتامبر نمایشگاه بزرگ واردات در چین برگزار می‌شود و این زمینه مناسبی برای تجاری است که می‌خواهند محصول خود را ارئه کنند، هیات ایرانی نیز در این نمایشگاه حاضر هستند.

وی با تاکید بر اینکه دفاع از سرمایه مهم است و اگر سرمایه‌گذار در کشوری حاضر می‌شود باید امنیت داشته باشد، تاکید کرد: روش‌های مختلفی برای پرداخت پول مراودات کشور ایران و چین وجود دارد تا مشکل بلوکه شدن پول به دلیل تحریم‌ها رفع شود.

سرکنسولگری کشور چین در بندر عباس تصریح کرد: این اولین سفر به چهارمحال و بختیاری است و آخرین آن هم نخواهد بود، اکنون که با پتانسیل‌های این استان آشنا شدیم تلاش می‌کنیم که ان‌ها را تقویت کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.