سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشر معارف و فرهنگ قرآنی به صورت محله محور انجام شود

مدیر موسسه قرآنی در ازنا به ضرورت نشر معارف و فرهنگ قرآنی به صورت محله محور توجه داد و گفت: لازم است تا مربیان و استادان کاربلد و بااخلاق قرآنی محله به محله بگردند و علاقمندان و بویژه کودکان و نوجوانان را با زبان شیرین معارف الهی آشنا کنند.

زهرا فتاحی با بیان این که از شهرستان ازنا استان لرستان به مرحله نهایی بخش معارفی مسابقات قرآن کریم سازمان اوقاف راه یافته بود، عنوان کرد: این سومین باری بود که توفیق حضور در مسابقات معارفی قرآن را داشتم، ضمن آن که در این سه بار حائز رتبه‌هایی در شهرستان و یا استان شده ام.

مدیر موسسه قرآنی  با اشاره به این که پیگیری فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی به زندگی انسان برکت می‌دهد خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سایه قرآن به آرامش عجیبی دست پیدا کرده ام، تا آن جا که این آرامش حتی برای دیگران نیز قابل درک است و به بنده می‌گویند خوش به سعادتت که چنین آرامشی داری.

فتاحی که اکنون مدیر یک موسسه قرآنی در شهرستان ازناست افزود: بنده در زمانی که با قرآن مأنوس نبودم، این آرامش را هم اصلا نداشتم، به هر حال تردیدی ندارم که قرآن می‌تواند نگاه همه را به زندگی تغییر دهد و به ما بیاموزد که باید قدردان فرصت عمر باشیم و قدر تک تک ثانیه‌های زندگی را بدانیم.

فتاحی درباره خاطرات قرآنی خود یادآور شد: بنده از کودکی به خواندن قرآن و از نوجوانی به حفظ قرآن علاقمند شدم، به یاد دارم که روحانی محله ما که خداوند روحش را شاد کند، برای نوجوانان محله کلاس قرآن برپا کرد و به بچه‌ها گفت هر کدام از شما سوره واقعه را حفظ کند جایزه می‌گیرد، من هم برای رسیدن به آن جایزه، سوره واقعه را در یک هفته حفظ کردم و دو جلد کتاب هدیه گرفتم.

مدیر موسسه قرآنی  به ضرورت نشر معارف و فرهنگ قرآنی به صورت محله محور توجه داد و گفت: لازم است تا مربیان و استادان کاربلد و بااخلاق قرآنی محله به محله بگردند و علاقمندان و بویژه کودکان و نوجوانان را با زبان شیرین معارف الهی آشنا کنند.

فتاحی تصریح کرد: باید در دوران کودکی که فطرت انسان پاک است، تربیت را به سرانجام رساند، چراکه اگر پایه‌ها کج قرار گیرند، تا ثریا همان پایه کج ادامه پیدا می‌کند و شاید نتوان آن را به جاده اصلاح برگرداند.

این بانوی فعال قرآنی درباره راهکار‌های ترویج معارف نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز تصریح کرد: برای ترویج معارف احادیث و نهج البلاغه باید از مدرسه شروع کرد، به بیان دیگر می‌توان محتوا‌هایی با زبان ساده و رسا از این معارف تهیه و به عنوان دورس اصلی در مدارس تدریس کرد.

فتاحی با اشاره به این که فواید، اثر‌ها و برکات اسلام و قرآن کمتر برای مردم گفته شده است، رونق مسابقات قرآنی را یکی از راهکار‌های ترویج اسلام و قرآن در جامعه دانست و پیشنهاد داد برای رونق بیشتر مسابقات، به همه شرکت کنندگان جوایزی داده شود تا اضطراب و استرس متسابقین کمتر و کمتر شود و بتوانند از حضور در مسابقات و آموختن بیشتر لذت ببرند.

فتاحی همچنین از دست اندرکاران مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه خواست تا دوباره امکان شرکت افراد کمتر از ۱۸ سال را در این مسابقات فراهم کنند.

مدیر موسسه قرآنی  در این باره افزود: این مسابقات را می‌توان در دو سطح سنی ۸ تا ۱۸ سال و همچنین بالاتر از ۱۸ سال برگزار کرد.

فتاحی همچنین نقش آفرینی خانواده ها، مدارس، مساجد، رسانه‌ها و سازمان‌های فرهنگی تبلیغی مانند سازمان اوقاف و امور خیریه را در آموزش دینی همگان مورد تاکید قرار داد و گفت: هر یک از این عناصر باید نقش خود را در مسیر تربیت قرآنی افراد جامعه ایفا کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.