بهادر عبدالغنی در بازدید سرزده از تعدادی نانواییهای شهرکرد تأکید کرد: وضعیت پخت نان، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، توجه به ساعتهای مشخص شده برای پخت و کیفیت آرد و نان باید مورد توجه تمامی نانوایان باشد.
وی افزود: توجه به کیفیت و کمیت نان، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانهها در دستور کار تمامی نانوایان قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
عبدالغنی تصریح کرد: نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، رعایت ساعتهای پخت و توجه به دستورالعملهای بهداشتی نانواییها از سوی دستگاههای مرتبط بهصورت دقیق و مستمر بررسی شود.
وی یادآور شد: تحویل نان بیکیفیت به مردم به هیچوجه قابل قبول نیست و نانوایان در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو هستند.