جواد قرآننویس در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر استان اردبیل افزود: این کلاسهای درس در مدت سه سال احداث شده و تحویل آموزش و پرورش استان خواهد شد.
او بیان کرد: هماینک ۷۳ واحد آموزشی با ۲۶۷ کلاس درس توسط خیرین مدرسهساز در استان اردبیل در دست ساخت است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل اظهار کرد: خیرین مدرسهساز استان از زمان تاسیس در سال ۱۳۷۸ تاکنون ۴۲۰ مدرسه با یک هزار و ۸۸۰ کلاس درس ساخته و تحویل نظام تعلیم و تربیت دادهاند.
قرآن نویس با بیان این که ۳۵ درصد از مدارس و کلاسهای درس کشور و استان اردبیل توسط خیرین احداث شده است، گفت: نیاز به فضای آموزشی در بسیاری از مناطق استان اردبیل بسیار بالاست به طوری که برخی مدارس دونوبته شده و تعداد دانشآموزان برخی کلاسها به ۴۰ نفر رسیده است.
او اضافه کرد: موسسه خیریه حمایت از کودکان و دانشآموزان بدسرپرست و بیسرپرست استان اردبیل نیز ۴۲۵ کودک و دانشآموز را زیرپوشش خود قرار داده و همه هزینههای تحصیلی و غیرتحصیلی آنها را متقبل شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل اظهار کرد: کودکان زیر ۱۸ سال مبتلا به بیماری سرطان نیز زیرپوشش موسسه خیریه حمایت از کودکان و دانشآموزان قرار دارند و این موسسه آمادگی دارد تا یک مرکز پیشرفته توانبخشی برای دانشآموزان معلول جسمی را به مساحت ۴۰۰ متر مربع با آخرین تجهیزات پیشرفته احداث کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این جلسه از اقدامات خیرین و کارگروههای قرارگاه جهادی مدرسهسازی قدردانی کرد.
کلامالله صفری افزود: برای ارج نهادن به اقدامات خیرخواهانه خیرین مدرسهساز، مقرر شده است که از همه خیرین به صورت استانی و در سطح نواحی و مناطق آموزشی استان اردبیل طی آیینی تجلیل شود.
به گفته، بهزاد محمدی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، سرانه فضای آموزشی این استان ۲.۳ متر مربع کمتر از متوسط سرانه کشوری است.
میانگین سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل حدود ۴.۲ متر مربع اعلام شده و احداث واحدهای آموزشی جدید برای رفع نیاز فضای مورد نیاز این استان و رسیدن به میانگین کشوری ۶.۵ مترمربع ضروری است.
استاندارد فضای آموزشی در کشور ۸.۴ متر مربع تعیین شده و اگرچه سرانه فضای آموزشی استان اردبیل با همکاری خیرین مدرسهساز افزایش یافته است، اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله دارد.
بنا به اعلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل برای رسیدن سرانه آموزشی استان به میانگین کشوری، طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار است که ۲ هزار کلاس درس در استان احداث شود.