سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا در سطح استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

دکتر علی احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا با حضور ۲۱۰ بازرس بهداشت محیط در سطح استان آغاز شده است.

وی افزود: همچنین در این طرح ۱۶ تیم دونفره در ساعات غیراداری و روز‌های تعطیل بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع اقلام خوراکی و موادغذایی استان نظارت دارند.

دکتر احمدی اضافه کرد: این طرح با هدف افزابش خرید مردم، و با تمرکز نظارت بر فروشگاه ها، آجیل فروشی ها، شیرینی فروشی ها، میوه فروشی‌ها و ... اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین در این طرح نظارت بر هتل ها، تالارها، سنتی سراها، اماکن گردشگری و محل‌های برگزاری جشن‌های شب یلدا تشدید شده است.

دکتر احمدی اضافه کرد: نمونه برداری از موادغذایی، کنترل کیفی آب آشامیدنی و جلوگیری از عرضه دخانیات بویژه قلیان در اماکن از جمله موارد مورد تاکید در این طرح است.

وی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده تخلف ضمن صدور اخطاریه بهداشتی، متصدی متخلف را به مراجع قضایی ارجاع می‌دهند.

به گفته وی؛ سامانه شبانه روزی ۱۹۰ آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات بهداشتی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.