سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه نان سالم مصرف کنیم؟

یک متخصص طب سنتی راهکاری برای استفاده سلامت از نان را ارائه کرد.

برخی بررسی‌ها در ایران نشان می‌دهند که مردم نان کامل را کمتر از نان سفید مصرف می‌کنند؛ در حالی که نان‌های کامل مانند سنگک نسبت به نان‌هایی که با آرد سفید تهیه می شوندُ مانند لواش از ارزش تغذیه‌ای بالاتری برخوردار هستند.

بخش مهمی از آهن مورد نیاز روزانه افراد از طریق نان تامین می‌شود، مشروط به آن که زمان ماندگاری خمیر برای فرآیند تخمیر، کافی باشد.

 حسن اکبری، متخصص طب سنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی استفاده از نان سالم با ترفندی ساده را آموزش داد.

او همچنین گفت:‌ برای مقابله با آلودگی در بدن٬ باید انرژیمان را بالا ببریم.

در ویدیوی زیر مشروح این گفت و گو را تماشا خواهید کرد:

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۱ دی ۱۴۰۲
نون باید حداقل دو سه روز تو یخچال بمونه تا خوب بیات بشه
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۵ آذر ۱۴۰۲
بهترین نون نونیه که نصفش جو باشه
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۵ آذر ۱۴۰۲
نون سالم باید ۲۵% جو یا ۲۰% سبوس قابل هضم باشه
ناشناس
۱۷:۵۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۲
نون سالم نون بدون جوهر قنده که سرطان زاست ولی همه نونواییا دارن میزنن به خمیراشون
ناشناس
۲۰:۴۳ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
از زمان اجرای طرح هوشمند سازی کیفیت نان بشدت پایین آمده چون رقابت برای تولید نان نیست جون نان و آرد در انحصار دولت است
غفار
۱۹:۲۶ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
نان سالم؟جک میگی؟
خخخخخخخخخخخخخخ
خخ
رضا
۱۶:۲۸ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
با خریدن نان سالم می توانیم نان سالم هم مصرف کنیم.
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
هروقت مسؤلان محترم گندم را بعد از تمیز کردن همینجوری آرد کردند به دست نانوایی ها بدهند میشه بگی نان سالم بدون پوست گرفته وبدون جوش شیرین برشته