چگونه نان سالم مصرف کنیم؟

برخی بررسی‌ها در ایران نشان می‌دهند که مردم نان کامل را کمتر از نان سفید مصرف می‌کنند؛ در حالی که نان‌های کامل مانند سنگک نسبت به نان‌هایی که با آرد سفید تهیه می شوندُ مانند لواش از ارزش تغذیه‌ای بالاتری برخوردار هستند.

بخش مهمی از آهن مورد نیاز روزانه افراد از طریق نان تامین می‌شود، مشروط به آن که زمان ماندگاری خمیر برای فرآیند تخمیر، کافی باشد.

 حسن اکبری، متخصص طب سنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی استفاده از نان سالم با ترفندی ساده را آموزش داد.

او همچنین گفت:‌ برای مقابله با آلودگی در بدن٬ باید انرژیمان را بالا ببریم.

در ویدیوی زیر مشروح این گفت و گو را تماشا خواهید کرد:

{$sepehr_media_18669037_400_300}