سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان:

وظیفه اصلی معلمان تعلیم و تربیت انسان است

ناظمی جلال گفت: وظیفه اصلی معلمان تعلیم و تربیت انسان است و این تعلیم و تربیت اگر به درستی ادا شود و با عشق همراه باشد؛ قطعا جامعه را در تمامی ابعاد ترقی خواهد داد.

هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در آئین جشن نومعلمان شهرستانهای مریوان و سروآباد اظهار کرد: جایگاه معلم یک جایگاه ویژه است و این امر هم در بعد معنوی و هم بعد اجتماعی مورد تایید و تاکید است؛ لذا معلمانی که تازه مفتخر به پوشیدن این ردا شده اند بدانید که قدم در یک راه بسیار مقدس و بی مانند گذاشته اید که در طول تاریخ مانندی به خود ندیده است.

وی خطاب به نو معلمان افزود: وظیفه اصلی شما تعلیم و تربیت انسان است؛ و این تعلیم و تربیت شما اگر به درستی ادا شود و با عشق همراه باشد قطعا جامعه را در تمامی ابعاد ترقی خواهید داد.

ناظمی جلال ادامه داد: شما بر اساس علاقه خودتان و دارا بودن صلاحیت علمی به این حرفه مقدس ورود پیدا کرده اید؛ پس حالا که در این جایگاه قرار گرفته اید باید حساسیت جایگاه را درک کنید و تمام تلاش خود را بکار ببندید که از ظرفیت‌های در اختیار استفاده کنید تا بتوانید صادقانه و دلسوزانه به جامعه خدمت کنید.

مدیر کل آموزش و پرورش افزود: شما نومعلمان عزیز اگر می‌خواهید مسیر پر فراز و نشیب تعلیم و تربیت را به درستی و با شور و نشاط طی نمایید سعی کنید همواره به روز بمانید، چون این یک شاخص مهم برای رشد روز افزون است.

وی در پایان سخنانش گفت: شناخت دقیق از اسناد فرادستی بخصوص سند تحول بنیادین، داشتن سواد رسانه‌ای و احترام به دانش آموزان و آموزش آن به دانش آموزان از جمله انتظارت از شماست که انشاالله به درستی محقق خواهد شد. 

نعمت مرادی مدیر آموزش و پرورش شهرستان مریوان نیز در این آئین گفت: معلم به عنوان محور اصلی همه فعالیت‌های نظام تعلیم و تربیت نقش بسیار بسزایی در پیشبرد دقیق امور برای رسیدن به اهداف اسناد فرادستی دارد.

وی عنوان کرد: انشالله شما نومعلمان عزیز سرآغاز بسیار خوبی را داشته باشید و در ادامه کار هم بتوانید با موفقیت این مسیر مقدس را ادامه دهید.

جهانی مدیر آموزش و پرورش سروآباد هم در این مراسم خاطر نشان کرد: حرفه معلمی را نباید به مثابه یک شغل نگاه کرد؛ چون گا‌ها مواردی پیش می‌آید که با شاخص‌های یک شغل عادی قابل تعبیر و تفسیر نیست.

وی گفت: این حرفه نیازمند یک ظرافت کاری خاص است که با روال‌های عادی قابل انجام نیست؛ بلکه باید با فراهم نمودن موقعیت یاددهی- یادگیری پتانسیل‌های بالقوه دانش آموزان را در مسیر بالفعل بودن قرار دهد؛ چون دانش آموزان نزد ما امانت هستند.

جهانی افزود: معلم باید دانش، نگرش و بینش مدار باشد و این لازمه تاثیر گذاری و پر کردن شکاف‌های بین نسلی است؛ و اینکه زمینه تحقق اهداف ساحت‌های شش گانه سند تحول را فراهم آورد.

 در پایان سوگند نامه معلمان جدید الورود قرائت که توسط حاضرین هم خوانی و نهایتا از تعدادی نو معلم که در زمینه مختلف سرآمد بودند تقدیر به عمل آمد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.