موسی ملائیان امروز در جلسه برنامه ریزی طرح تکام در منطقه چاه ملک و در جمع دهیاران این منطقه گفت: این طرح، میتواند به عنوان یک سند تحول روستایی قلمداد شود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای خوبی در حوزههای مختلف اشتغال زایی در بخش رحمت آباد وجود دارد، بیان داشت: دهیاران برای پیاده سازی این طرح در روستاها اهتمام جدی داشته باشند.
بخشدار رحمت آباد بیان داشت: پایداری، اقتصاد پویا، استفاده از ظرفیتها، توسعه و محرومیتزدایی از روستا، بهبود وضعیت رفاهی و بهداشتی، ارتقای وضعیت اشتغالزایی و بهرهمندی از ظرفیتهای طبیعی، جزو مهمترین مزیتهای مهاجرت معکوس روستاییان از شهرها به روستا است.
او تصریح کرد: در طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردمپایه (تکام) ظرفیتهای طبیعی مناطق مختلف در تولید و پرورش محصولات متفاوت است و در خدماترسانی به روستاها باید قابلیتهای طبیعی طبیعت با انسان به تعادل برسد.
ملائیان بیان کرد: جلسات و برنامه ریزیهای تکام به صورت منطقهای در بخش رحمت آباد اجرایی میشود تا مردم این مناطق از مزایای این طرح برخوردار شوند.
بخشدار رحمت آباد در ادامه با اشاره به نقش دهیاران در مدیریت روستاها بیان داشت: دهیاران پروژهای اشتغال زایی را بررسی و برای تحقق آنها اقدام کنند.
در این جلسه دهیاران منطقه چاه ملک بخش رحمت آباد مشکلات خود را مطرح وبخشدار برای رفع مشکلات آن ها قول مساعد دادند.