آقابیگی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: شهرستان شاهرود بهعلت تنوع آب و هوایی، ظرفیت کشت و تولید گیاهان دارویی را دارد و کشت زعفران یکی از این گیاهان است.
وی با اشاره به ویژگیهای گیاه زعفران گفت: کاهش شدید نزولات آسمانی و آبهای زیرزمینی از یکطرف و سازگاری و پایداری محصول برابر شرایط نامساعد محیطی از سوی دیگر و همچنین توجیه اقتصادی بالای محصول زعفران سبب شده است تا کشت این محصول در سالهای اخیر روند رو به افزایشی داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: سطح زیرکشت زعفران در این شهرستان، ۳۸۵ هکتار بوده که ۳۴۷ هکتار آن بارور و مابقی غیربارور است.
آقابیگی با بیان اینکه برداشت محصول از اواخر مهرماه آغاز شده است تا پایان آبان ادامه دارد، افزود: متوسط عملکرد محصول زعفران، سه کیلوگرم در هکتار پیشبینی میشود.