سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه درست پخت شلغم که بو و مزه ناخوشایند آن را از بین می‌برد

شلغم از جمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

شلغم ازجمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و به صورت پخته یا خام مصرف می‌شود.

خوردن شلغم به تنهایی بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب می‌گیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضی‌ها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب می‌اندازند و روی حرارت می‌گذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم، می‌توانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر می‌شود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغم‌های ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

شلغم: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه

برای پختن شلغم اول باید شلغم‌ها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسه‌های شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغم‌ها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسه‌های شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغم‌ها را بیرون بیاورید. می‌بینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه می‌شود. آبی که داخل کیسه‌ها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.

منبع: فرارو

برچسب ها: شلغم ، خاصیت ، سرماخوردگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
کیسه ها و ظروف پلاستیکی بی کیفیت، در اثر حرارت دیدن مواد سمی و سرطانزا از خودشون آزاد می کنند. به خاطر همینه که اینقدر توصیه میشه در لیوان پلاستیکی چای ننوشید یا غذای داغ رو در ظروف پلاستیکی یکبارمصرف نریزید. لطفاً به این اراجیف اینستاگرامی توجه نکنید و سلامت خودتون رو به خطر نندازید...
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
خوردن شلغم مخصوصا نوع ترب سیاه تو زمستون واجبه و به جای پیاز باید مصرف بشه
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
حرف زیاد میزنن شنونده باید عاقل باشه
ناشناس
۱۵:۵۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
هیچ کسی این کار رو نکنه
بهترین روش بخار پز کردن هست
یه ظرف را پر از آب کنید بعد یه ظرف مشبک روی ظرف پر از آب بزارید شلغم رو توی ظرف مشبک بزارید و بعد درب ظرف رو بزارید آب بخار میشه و میرسه به شلغم ها و با بخار میپزه اصلا از پلاستیک استفاده نکنید مواد شیمیایی پلاستیک جذب شلغم میشه و مضر هست
مهمان
۱۵:۴۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
ببخشید پس اونوقت این مشما ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اگر بشود شلغم را در بطری های شیشه ای کوچک در قابلمه قرار دهیم بجوشانیم مشکل شاید حل شود.
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
آفرین اینم خوبه شیشه مشکلی نداره به شرطی که نشکنه
حمید
۱۳:۳۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
سلولهای سرطان رو اینگونه تکثیر میدهند. نکنید آقا نخورید. هزار بار میگنم پلاستیک که گرم بشه هزارتا دردو مرض ازش در میاد
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
این که خودش میشه عامل سرطان!!!!!!!
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
میگن غذا داغ تو ظرف پلاستیکی و یکبارمصرف نخورید شما پاکت فریزر را میجوشانید؟؟!!
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اینا خیلی هوشنگ هستن
سینا
۱۱:۰۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خسته نباشیدبا این روش های غیرعلمی که نشر می دید.
بهمن
۲۰:۳۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
از برنامه های آشپزی ترکیه یاد گرفتن!
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
تا آبروتون بیشتر از این نرفته مطلبتون رو حذف کنید.
ناشناس
۰۹:۵۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
مواد سرطان‌زا شده کیسه فریزر در اثر حرارت هم برای گلو درد مفید هست؟
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اینا نونشون تو فروش دارو نه مریضی شما
ناشناس
۰۹:۱۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
کیسه فریزر نباید حرارت زیاد ببیند. این نوع پخت برای سلامتی خطر ناک است
ناشناس
۰۸:۲۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
به نظر من این روش بهداشتی وسلامت نیست به دلیل حرارت بالایی که کیسه پلاستیک در آن قرار می گیره ،بهترین روش بخار پز کردن شلغم هست.
پرستو
۰۸:۱۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خیلی ممنون با این روش سرطان زا. اینهمه دانشمندان پرهیز دادن از استفاده از پلاستیک و می گویند بطری هایی که آب آنها در معرض گرما باشد سرطان زاست آنوقت شما می خواهید مردم مستقیم سرطان را وارد بدن خود کنند؟؟؟؟!!!!!
ناشناس
۰۷:۵۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
میگن پلاستیک که حرارت ببینه مضره حالا شما شلغم رو در پلاستیک پخت می کنید.
ناشناس
۰۷:۴۰ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
قشنگ سرطان رو هم می گیریم کیسه فریزر اگر حرارت ببیند مگر خطرناک نیست ؟؟؟ لااقل توی شیشه بزارید البته اگر کمی نبات یا عسل توی آبی که شلغم ها رو گذاشتیم بریزیم طعمش خوب میشه پس گول تبلیغات و دستورهای پخت جدید رو نخورید
ناشناس
۰۷:۳۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
تا جایی که یادمه قبلاً می گفتین گرما باعث می شه کیسه فریزر مواد سمی تولید کنه حتی نباید نون داغ را داخل نایلون بذاریم چه برسه به اینکه کیسه داخل آب جوش باشه....
جواد
۰۷:۳۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
وقتی میگن اب داغ داخل ظروف پلاستیکی سرطان زاس شامل خود پلاستیک هم میشود حتما ... میاین ابروشا درست کنین چشمشا کور میکنین
ناشناس
۰۷:۳۰ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
مثل اینکه فراموش کردید پلاستیک در مجاورت گرما، مواد سمی اش آزاد شده و شلغمها را به سم آغشته میکند بهمان دلیل که نباید در لیوان پلاستیکی چای خورد نمیتوان شلغم را در پلاستیک پخت
ناشناس
۰۷:۲۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
میدونید اثر پلاستیکی که حرارت دیده روی شلغم چقدر مضره؟
بوش رو تحمل کنیم بهتره تا ناسالمش کنیم
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
ترکیبات نایلون فریزر درآب جوش آزاد شده وجذب شلغم شود سرطان زا نیست؟
ناشناس
۰۷:۰۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خود کیسه فریزرش هم کلی خاصیت داره و زودتر امور بهشت زهرا رو فراهم میکند
ناشناس
۰۶:۵۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
کیسه پلاستیکی فریزر خوب نیست همانطور که میگن برای نان داغ از کیسه پلاستیکی استفاده نکنید واز کیسه پارچه‌ای استفاده کنید
ناشناس
۰۶:۵۵ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
این که سرشار از میکرو پلاستیک شده و سرطان زا شده