آقابیگی با بیان اینکه ۳۸۵ هکتار مزارع شهرستان شاهرود زیر کشت زعفران است، گفت: ۳۴۷ هکتار این مزارع بارور محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شد و تا اوایل آذر ادامه دارد، ابراز کرد: برآورد میزان برداشت در هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین سه کیلوگرم پیشبینی میشود.
آقابیگی با بیان اینکه در فصل برداشت هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود، اظهار کرد: محصول زعفران شهرستان شاهرود پس از برداشت به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه کشت زعفران صرفه اقتصادی مناسبی دارد، تصریح کرد: روند کشت این محصول در بیشتر زمینهای کشاورزی منطقه هر ساله رو به افزایش است و رشد قابل توجهی دارد.