سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سازمان مدیریت بحران کشور:

آموزش‌های تخصصی و عملیاتی در مدیریت بحران ضروری است

حسام گفت: آموزش‌های تخصصی، عملیاتی و گروه‌های واکنش سریع در مدیریت بحران، امر اجتناب‌ناپذیری قلمداد می‌شود.

 رسول حسام در نشست منطقه‌ای مدیران مدیریت بحران استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد با اشاره به اینکه  آموزش‌های تخصصی، عملیاتی و گروه‌های واکنش سریع در مدیریت بحران امر اجتناب‌ناپذیری قلمداد می‌شود،  گفت: با توجه به حساسیت بالای کار در بخش مدیریت بحران، دستگاه‌های اجرایی و عملیاتی باید همکاری لازم و موثر خود را با ستاد بحران داشته باشند.  

او  به اعتبارات تخصیص یافته به بخش بحران پرداخت و افزود: استان‌ها باید سهم ۱۵ درصدی اعتبارات بحران را تامین کنند.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور بیان داشت: در زمینه تخصیص اعتبارات و تسهیلات به خسارات وارده ناشی از بحران‌ها، حوادث طبیعی و غیرطبیعی باید با رویکرد کارشناسی تخصصی و فنی و مستندسازی‌های واقعی و استفاده از فناوری‌های نوین این خسارات را تعیین کرد و به افراد زیان دیده واقعی پرداخت شود.  

او با اشاره به مسائل و بحران‌های مشترک استان‌های همجوار گفت: استان‌های همجوار با تشکیل کمیته‌های مشترک، پاسخ به عملیات بحران را پیش ببرند و نشست مشترک در سطح مدیران و کارشناسان حتما انجام شود.

حسام نسبت به اهمیت به کارگیری تشکل‌های مردمی و بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: همچنین شرکت‌های بخش خصوصی نیز با یک برنامه‌ریزی و توجیه، می‌توانند نقش بسیار مهمی در عملیات‌ها و آموزش داشته باشند.  

او گفت: برای مدیریت بحران با توجه به حجم، حساسیت و تخصص محور بودن کارها، باید در ساختار‌سازی‌ها تجدیدنظر صورت گیرد که در وزارت کشور علی رغم سیاست‌های موجود، پیگیری‌های سازمان ادامه دارد.

حمید سالخورده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان هم گفت: ۱۳ نقطه بحران‌ساز در استان را شناسایی و با تخصیص اعتبار مناسب، عملیات پاسخ به بحران انجام شد و سیل بند‌ها و بند‌های خاکی مناسبی را در نقاط یادشده ایجاد کردیم.

او افزود: برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی، سوخت‌رسانی یارانه‌ای به مقدار ۴.۵ میلیون لیتر گازوئیل انجام گرفت که کمک بسیار بزرگی به کشاورزان استان شد.

سالخورده با توجه به بحران‌های مشابه از جمله: آب، ریزگردها، سیل و آفات کشاورزی ۳ استان، خواستار تشکیل کمیته مشترک بحران‌های منطقه شد و استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی در بحران‌ها شد.

او با توجه به مشکل ریزگرد‌ها و طوفان شن بر حل بحث حق آبه‌های مناطق و خطرات زیست محیطی جنوب شرقی کشور تاکید کرد و خواستار همکاری دستگاه‌های مرتبط و پشتیبانی سازمان مدیریت بحران کشور شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.