فیروز خدایی گفت: با انجام تعمیرات اساسی در ایستگاههای تقویت فشار گاز و پایش خطوط انتقال، آماده استفاده از تمام توان عملیاتی برای گذر مطمئن و موفق از فصل سرما هستیم.
وی با اشاره به اهمیت بخشی به ضریب ایمنی بالای انتقال گاز در منطقه شمالغرب کشور افزود: تاسیسات و مراکز بهره برداری خطوط لوله این منطقه برای تامین گاز مورد نیاز همه بخشهای مصرف، با ضریب اطمینان بالا بر روی مدار قرار دارد.
وی گفت: نیازسنجی و تامین قطعات یدکی حساس و ضروری و ایجاد بستر مناسب به منظور حضور تیمهای عملیاتی در تاسیسات و مسیرهای سخت عبور خطوط انتقال گاز و سرویس دهی به موقع شیرهای بین راهی، ضریب اطمینان برای رساندن سوخت پاک به دست مصرف کنندگان را تقویت میکند.
مدیر منطقه هشت عملیات انتقال گاز ادامه داد: در نیمه نخست سال جاری ۹۸۴ کیلومتر از خطوط لوله این منطقه به طور هوشمند و پیگرانی (تمیز از مایعات، میعانات گاز و غیره) شده و چهار هزار و ۲۱۷ کیلومتر ولتاژگیری و ۲ هزار و ۹۵۸ کیلومتر نشت یابی به همت کارکنان منطقه انجام شده است.
خدایی یادآور شد: در زمستان سال گذشته، با وجود سرمای بی سابقه در سردترین نقطه ایران که استمرار سرما نیز کم سابقه بود، با تلاشهای همکاران این منطقه، با موفقیت از بحران گاز عبور کردیم و امید است امسال نیز همانند سالهای قبل در این زمینه موفق عمل کنیم.
وی افزود: با در نظر گرفتن تجربیات سالهای قبل، پیش از آغاز فصل سرما، تجهیزات، امکانات و لوازم یدکی مورد نیاز برای تعمیر خطوط لوله و تاسیسات در مواقع اضطراری فراهم شده و این منطقه با برخورداری از تجهیزات و امکانات برای انتقال پایدار گاز در زمستان پیش رو آماده است.
رسالت منطقه هشت گاز کشور که در تبریز مستقر است، دریافت گاز طبیعی از مناطق ۳، ۷ و ۹ و منابع خارجی (جمهوری آذربایجان) و انتقال ایمن و پایدار به مبادی مصارف داخلی کشور و پایانههای صادراتی (کشورهای ترکیه، جمهوری خود مختار نخجوان و جمهوری ارمنستان) و همچنین بهره برداری و نگهداری خطوط لوله است.
این منطقه از مناطق دهگانه شرکت انتقال گاز ایران است که با سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر خط انتقال و ۹ تاسیسات تقویت فشار، گاز تحویلی از مبادی تولید را به استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و بخشی از استانهای زنجان، کردستان و گیلان و پایانه صادراتی انتقال میدهد.