سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۷ هزار تن مرغ در واحد‌های مرغداری استان قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۷ هزار و ۷۵۰ تن گوشت سفید (مرغ) در واحد‌های مرغداری این استان طی مهر ماه خبر داد.

 علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۷ هزار و ۷۵۰ تن گوشت سفید (مرغ) در واحد‌های مرغداری این استان طی مهر ماه خبر داد و گفت: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که شش هزار و ۲۰۰ تن بود رشد ۲۵ درصدی داشته است.

به گفته وی؛ در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آن‌ها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.

این مسئول؛ استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحد‌های تولیدی دانست.

رمضانپور خاطرنشان کرد: قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحد‌های پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.