تولید بیش از ۷ هزار تن مرغ در واحد‌های مرغداری استان قزوین

 علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۷ هزار و ۷۵۰ تن گوشت سفید (مرغ) در واحد‌های مرغداری این استان طی مهر ماه خبر داد و گفت: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که شش هزار و ۲۰۰ تن بود رشد ۲۵ درصدی داشته است.

به گفته وی؛ در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آن‌ها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.

این مسئول؛ استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحد‌های تولیدی دانست.

رمضانپور خاطرنشان کرد: قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحد‌های پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.