معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امروز در حالی چهارمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت را در استان برگزار میکنیم که به نظر میرسد اعضای کارگروه هنوز اهمیت موضوع را درک نکرده است و نسبت به آن دردمند و دغدغهمند نیستند.
مهدی رمضانی گفت: ذهنیت ما باید نسبت به مسائل حوزه جوانی جمعیت با توجه به اهمیت موضوع در سطح کشور و به تبع استان کردستان تغییر کند.
وی ضمن قدردانی از اقدامات مجموعه بانک ها، راه وشهرسازی و دانشگاهها در راستای تبیین و ترویج اهمیت موضوع قوانین جوانی جمعیت، ادامه داد: فضای شهری و رسانهای ما نیز با این مبحث، همقرین نشدهاند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامه تصریح کرد: هر دستگاهی طبق قانون مصوب کشور، باید به وظیفه خود در مورد بحث جوانی جمعیت عمل کند، چون تا ۲۰ سال آینده از لحاظ جمعیت سالمندی و آسیبهای روانشناختی و رفتاری با مشکلات عدیدهای روبهرو خواهیم بود.
رمضانی گفت: ضرورت دارد در بودجه سال آینده کشور تبصرهای در خصوص پرداخت تسهیلات ناباروری گنجانده شود که از نمایندگان مجلس میخواهیم در این خصوص اهتمام لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه هنوز جامعه آماری ناباروران در کردستان تهیه نشده است، یادآور شد: ما هنوز بر جامعه هدف خود در استان اشرافیت لازم را نداریم لذا بایستی همه دستگاهها در این زمینه پای کار بیایند و با کارآیی سازنده در این حوزه ورود کنند.
رمضانی در پایان با اشاره به اینکه تحقق اهداف جوانی جمعیت، نیازمند تغییر نگرش و فرهنگسازی است، گفت: بخش مهمی از اهداف قانون جوانی جمعیت با تغییر نگرش به این مسئله در میان خانوادهها و با اصلاح فرهنگ عمومی محقق میشود.
عدم ازدواج و فرزندآوری از مقتضیان زمان حال است و هیچ راه حل با دوامی ندارد