سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در کنگاور

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور گفت : سالانه سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز با نسبت ۷۰ درصد گوساله و ۳۰ درصد گوسفند در این شهرستان تولید می‌شود.

محمد خزایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور میزان مصرف گوشت قرمز در این شهرستان در سال را ۵۰۰ تُن عنوان کرد و گفت : مصرف سرانه گوشت قرمز در کنگاور برای هر نفر پنج کیلوگرم است.

وی ظرفیت جوجه ریزی شهرستان را یک میلیون قطعه در هر دوره عنوان کرد و گفت: در سال حدود پنج میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می‌شود.

این مسئول در راستای حمایت از بخش خصوصی در حوزه دامپروری گفت: طرح‌های ایجادی با پیگیری صدور مجوز‌های لازم و پرداخت تسهیلات بانکی از محل منابع اعتباری تبصره ۱۸ انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور با بیان اینکه برنامه توسعه بزرگترین گاوداری بخش خصوصی و تکمیل زنجیره ارزش در دست اقدام است، اظهار کرد: طرح توسعه این گاوداری در روستای طاهرآباد از ۸۰۰ راس مولد به یک هزار و ۶۰۰راس مولد با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد در حال اجراست که برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ به سازمان جهاد کشاورزی استان معرفی شده است.

خزایی به فعالیت سه واحد تولیدی خوراک دام با ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال اشاره کرد و افزود: یکی از ظرفیت‌های خوب و ارزشمند شهرستان کنگاور، وجود این واحد‌های خوراک دام برای تسهیل فعالیت دامپروری است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کنگاور گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۱۲۶ میلیارد ریال تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ در بین دامداران این شهرستان توزیع شده است.

خزایی با اشاره به تلاش و پیگیری‌های مستمر مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور و همراهی و تعامل بانک‌های عامل خصوصا بانک‌های رفاه، ملت و صادرات در سال جاری به تعداد ۱۳۲ طرح و اشتغالزایی ۱۵۱نفر از محل منابع اعتباری بند ب تبصره ۱۶ تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد تسهیلات مذکور در حوزه دامداری‌های سنتی روستایی بوده است.

وی افزود: سهمیه ابلاغی تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ شهرستان کنگاور ۶۸ میلیارد ریال بوده که شهرستان کنگاور با ۲۶۲ درصد تحقق سهمیه ابلاغی در صدر شهرستان‌های استان قرار گرفته است.

خزایی یادآور شد: از نظر حجم ریالی تسهیلات پرداختی بدون احتساب درصد تحقق سهمیه ابلاغی، کنگاور رتبه دوم استان را دارا می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: تسهیلات کوچک روستایی باعث تسهیل و توسعه کسب و کار‌های کوچک، تثبیت اشتغال قبلی و افزایش درآمد کشاورزان و دامداران می‌شود.

خزایی یادآور شد: یکی از معضلات جوامع روستایی، مهاجرت روستائیان به شهر‌ها است که بر همین اساس یکی از اولویت‌های همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور، اعطای تسهیلات مناسب به روستائیان و ایجاد کسب و کار به ویژه برای جوانان است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.