سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های طب ایرانی برای بیماران مبتلا به افزایش چربی خون

متخصص طب ایرانی گفت: اصلاح سبک زندگی در کاهش ابتلا و سرعت بخشیدن به روند درمان بیماری افزایش چربی خون موثر است.

امتیازی متخصص طب ایرانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان استان یزد گفت: یکی از موارد شایع که منشاء بروز بسیاری از بیماری‌ها است، افزایش چربی خون یا هیپرلیپیدمی است.

او بیان کرد: در بیماری افزایش چربی خون سطح آیکون‌های سرمی خون که مشخص کننده چربی خون است دچار تغییر می‌شوند که اغلب افزایش می‌یابند.

متخصص طب ایرانی تصریح کرد: فُرم‌های مختلف افزایش چربی خون وجود دارد که بعضی از انواع آن قابلیت درمان دارد و برخی نیز به سختی درمان می‌شود.

او اظهار داشت: مواردی از افزایش چربی خون قابلیت درمان دارد که ناشی از اختلال ارگانیک جدی، ارثی و نقص ساختاری ژنتیکی نیست و با توصیه‌های بسیار ساده درمان می‌شوند.

متخصص طب ایرانی خاطر نشان کرد: اصلاح سبک زندگی در کاهش ابتلا و سرعت بخشیدن به روند درمان بیماری افزایش چربی خون موثر است همچنین تحرک بدنی کم، استفاده از فسفودها، چیپس، پفک، غذا‌های پرچرب، مصرف زیاد گوشت قرمز و روغن‌های با چربی ترانس بالا سبب ابتلا به بیماری هیپرلیپیدمی می‌شود.

امتیازی گفت: اختلال خواب نیز سبب ایجاد اختلال در چربی خون می‌شود و داشتن خواب کافی یکی از مواردی است که از ابتلا به بیماری افزایش چربی خون پیشگیری می‌کند.

او ادامه داد: استفاده از آش و سوپ که گوشت قرمز موجود در آن کم باشد و تنظیم وعده‌های خوراکی برای مصرف کمتر گوشت قرمز و همچنین استفاده از غذا‌های کم چرب نیز در کاهش ابتلا به این بیماری مفید است.
 
امتیازی بیان کرد: کنترل استرس نیز در کاهش ابتلا به این بیماری اهمیت دارد و افراد باید در روز زمانی را به پیاده روی و تحرک بدنی، شنا، دوچرخه سواری و ورزش‌های مناسب برای بدن خود اختصاص دهند.

متخصص طب ایرانی گفت: استفاده از گوشت پرندگان به صورت محدود نیز سودمند است، زیرا بعضی پرندگان مانند کبک چربی بالایی دارند که می‌تواند سبب اختلال در چربی خون شود.

امتیازی اظهار داشت: استفاده از میوه و سبزیجات متناسب با شرایط بدن هر فرد نیز در کاهش ابتلا چربی خون موثر است.

او خاطرنشان کرد: اگر فرد دچار اختلال چربی خون جدی است باید به پزشک متخصص نیز مراجعه کند که با مصرف دارو‌های تجویز شده به وسیله پزشک سطح چربی خون تنظیم شود، زیرا می‌تواند به مرور زمان در عروق رسوب کند و به تدریج بیماری قلبی و عروقی ایجاد کند.

امتیازی تصریح کرد: برای کاهش ابتلا به این بیماری بهترین روغن نیز روغن زیتون است همچنین روغن کانولا و هسته انگور نیز روغن‌های مفیدی است و افراد دچار چربی خون از روغن‌های حیوانی کمتر استفاده کنند.

متخصص طب ایرانی گفت: افراد دچار بیماری افزایش چربی خون متناسب با شرایط مزاجی و کیفیتی بدن می‌توانند از گیاهانی مانند بابونه، مرزنجوش، پونه و زنیان در حد معمول استفاده کنند که سودمند است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.