سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشتار هشت میلیون و ۴۸۸ هزار قطعه طیور گوشتی

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : هشت میلیون و ۴۸۸ هزار قطعه طیور گوشتی در ۶ ماهه نخست امسال در کرمانشاه کشتار شده است.

حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : دامپزشکی از ابتدای امسال تا کنون در محل کشتارگاه‌ها نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار‌ها داشته و ذبح ٧۵ هزار و ۱۹۲ راس دام سبک و سنگین گاو و گوساله را بر عهده داشته است.

وی افزود: از این تعداد ۱۴٠ لاشه دام گاو، گوساله و گوسفند معادل هفت تن و ۱۷۴ کیلو لاشه به همراه ۲ تن امحا و احشاء در کشتارگاه‌ها بوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: به طور کلی بیش از ۹ تن گوشت و امحا و احشاء توسط مراکز بهداشتی به صورت ضبط عمومی، حوزه‌ای و ضبط امحا و احشاء با کمک ناظرین بهداشتی داشته‌ایم که اجازه مصرف و خروج از کشتارگاه‌ها به آن‌ها داده نشده است.

حیدری عنوان کرد: در کشتارگاه‌های طیور کرمانشاه از ابتدای سال تا کنون بیش از هشت میلیون و ۴۸۸ هزار قطعه طیور گوشتی کشتار شدند.

وی گفت: حدود ٧٣ هزار و ۳۸۵ قطعه به دلیل انواع بیماری‌ها و عدم تطابق با شرایط بهداشتی در کشتارگاه‌ها معدوم و معادل بیش از ۱۳۱ تن گوشت مرغ در کشتارگاه‌ها ضبط شده است.

وی افزود: در مراکز عرضه از این تعداد به خصوص در طرح نظارت نوروز و ماه مبارک رمضان که گروه بازرسی به صورت ویژه پای کار بودند، ۵٢ هزار مورد بازدید گروهی و مشترک انجام شده است.

حیدری ابراز کرد: به صورت ویژه مأمورین دامپزشکی، بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته و تا کنون بیش از ٧٩ تن انواع فراورده خام غیر بهداشتی از مراکز عرضه و رستوران‌ها جمع آوری کرده‌ایم.

وی گفت: در حوزه طیور و واکسن‌های استراتژیک برای بیماری‌های آنفلوانزا، گامبورو و نیوکاسل، بیش از ٢٨ میلیون و ٨٠٧ هزار و ٢٠٢ واکسن داشتیم و در بیماری‌های غیراستراتژیک بیش از ١٨١ هزار و ۵۵٢ عدد واکسیناسیون (در حوزه طیور) انجام شد.

حیدری با بیان اینکه مردم باید از خرید کشتار غیرمجاز و غیر بهداشتی در خیابان دوری کنند، گفت: این کشتار‌ها انواع بیماری‌ها از جمله تب کریمه کنگو، بیماری تب مالت و انگل را دارند.

وی عنوان کرد: دام‌هایی که در خارج از کشتارگاه‌ها ذبح می‌شوند از نظر سلامت، بهداشتی و شرعی صحیح نیست لذا از مردم تقاضا داریم از این دام‌ها استفاده نکنند و با توجه به شروع فصل سرما به آنفلوانزای پرندگان توجه ویژه کنند.

حیدری خاطرنشان کرد: مردم اگر مواردی از تخلفات مشاهده کردند و مشکلاتی در شهر، روستا‌ها و اماکن دیدند با شماره تماس ۱۵۱۲ اداره دامپزشکی تماس بگیرند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.