سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

باید ترجمه‌ای مناسب فهم جوانان برای قرآن ارائه دهیم

مسئله قرآن‌سوزی که در جهان امروز شاهد آن هستیم یک تلاش سیستماتیک علیه قرآن و اسلام است.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور با عبداللطیف میراسا، رئیس بنیاد رستو و هیئت همراه دیدار و گفت‌وگو کرد و حجت الاسلام ایمانی پور ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام ولادت پیامبر اسلام گفت: میزبانی از کسانی که عمر خود را صرف قرآن کرده‌اند برای ما افتخار بزرگی است و امروزه، قرآن به مسئله محوری جهان اسلام تبدیل شده است و ما عملاً سه محور اصلی برای وحدت جهان اسلام داریم که اولین آن قرآن و دومین آن پیامبر اکرم و سومین مسئله فلسطین است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: مسئله قرآن سوزی که در جهان امروز شاهد آن هستیم موضوعی نیست که بعضی معتقدند فقط عمل چند نفر محدود است واقعیت این است این موضوع یک تلاش سیستماتیک علیه قرآن و اسلام می‌باشد. 

او با اشاره به پیام رهبری در خصوص هتک حرمت قرآن کریم، این پیام را یکی از جدی‌ترین و مهم‌ترین پیام‌ها دانست و گفت: رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران نیز اخیراً در همین راستا با دست گرفتن قرآن کریم در سازمان ملل متحد این هتک حرمت را نکوهش کردند. بعد از جریان قرآن سوزی من نامه‌ای را به رهبران ادیان سراسر جهان نوشتم و درخواست کردم سند جامع حقوق ادیان را به صورت مشترک تهیه کنیم.

او ادامه داد: دشمنان فکر می‌کنند با قرآن سوزی می‌توانند به اسلام صدمه بزنند در حالی که این کار باعث توجه بیشتر به قرآن خواهد شد و وحدت جهان اسلام علیه خودشان را در پی خواهد داشت.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: در فضایی که امروز در آن قرار گرفته‌ایم وظیفه ما نشر معارف قرآن است و اگر معارف قرآن درست عرضه شود جذب موفقیت آمیزی را شاهد خواهیم بود.

او با اشاره به ایده‌های جدیدی که بنیاد رستو در مورد قرآن دارد گفت:جوانان زبان خودشان را دارند و ما باید متناسب با آن قرآن را به جوانان معرفی کنیم. 

حجت الاسلام ایمانی پور افزود: یکی از وظایف اصلی این سازمان معرفی اسلام در جهان می‌باشد و ما دنبال تبیین و نه تبلیغ در این زمینه هستیم، زیرا که معتقدیم اگر تبیین به درستی صورت پذیرد جذب خود به خود اتفاق خواهد افتاد و ما می‌توانیم در زمینه نمایشگاه قرآن همکاری داشته باشیم و از طریق مشارکت متقابل هنرمندان ما و شما در این خصوص فعالیت کنیم.

او با اشاره به موضوع قرآن و خانواده و وضعیت موجود در دنیا بیان کرد: چیزی که در جهان به عنوان دگرباشی تبلیغ می‌شود در واقع تلاشی است برای از بین بردن نهاد خانواده و اگر موضوع خانواده قرآنی تبیین شود می‌تواند جوابی در برابر این اقدام باشد.

او  با بیان اینکه ما در حال حاضر در یک پیچ تاریخی قرار داریم و نظم نوین جهانی در حال شکل‌گیری است گفت: ما باید سهم اسلام در آینده جهان را تعیین کنیم و این مسیر از قرآن می‌گذرد.

در ادامه، عبدالطیف میراسا مدیر بنیاد رستو ضمن تشکر از میزبانی کشور ایران گفت: حضور ما در ایران به خاطر قرآن است و خداوند قرآن را برای همه مردم فرستاده و ما قرآن را در این موسسه به ۳۰ زبان زنده دنیا ترجمه کرده‌ایم.

او با تأیید صحبت های حجت الاسلام ایمانی پور در مورد خانواده گفت: ما در اروپا شاهد این هستیم که دست‌هایی مسئله دگرباشی را در منابع درسی حتی در مدارس اسلامی قرار داده‌اند.

او اظهار کرد: ما نمایشگاه‌های زیادی را در دنیا برگزار کرده‌ایم و استقبال بالایی را مشاهده نموده‌ایم.

در پایان ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه یکی از وظایف ما معرفی زیبایی و هنری قرآن است افزود: زیبایی اصلی قرآن در معنا و مفهوم آن است و بعضی از ترجمه‌های قرآن آن زیبایی را بیان نمی‌کند ما باید تلاش کنیم ترجمه مناسبی را خصوصاً برای جوانان ارائه دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.