مدیرجهاد کشاورزی خوانسار گفت: از ۲۲۰۰ هکتار وسعت باغهای این شهرستان ۲۰۰ هکتار به کشت آلوی مخصوص خوانسار اختصاص دارد.
اکبر مردانی افزود: از هر هکتار باغهای این شهرستان ۱۵ تن آلوی تازه برداشت میشود که تنها ۵ درصد تازه خوری و ۹۵ درصد آن با فرآوری با آب ونمک به آلوی نمکی خشک و با پختن به لواشک تبدیل میشود.
او گفت: از هر چهار کیلوگرم آلوی تازه یک کیلوگرم آلو فرآوری شده خشک فرآوری میشود که نقش مهمی در اقتصاد خانوارهای باغدار این شهرستان ایفا و خوانسار را به قطب آلوی خورشتی استان تبدیل کرده است.
مدیرجهاد کشاورزی خوانسار افزود: بیش از ۵۰۰ نفر کارگر فصلی از شهرهای غرب استان اصفهان هم اکنون در آیین آلو پزان خوانسار در حال فعالیت هستند.
وی پیش بینی کرد امسال باوجود سرمای بهاره و ریزش بخشی از محصول ۳۰۰۰ تن آلو از این باغهای این شهرستان برداشت شود.