علی رحیمی انور گفت: با توجه به شرایط خاص عشایری و کوچرو بودن برخی از عشایر، وسایل گرمایشی این مدارس هر ساله برای دانش آموزان بحران ساز است.
وی با بیان اینکه ۴۰ مدرسه سیار و کوچرو در گچساران وجود دارد، افزود: وسایل گرمایشی این مدارس غیراستاندارد هستند، و مجبورند از وسایل سیار مثل علاالدین نفتی استفاده کنند.
وی گفت: از خیران و مردم نوع دوست دعوت می شود برای تامین وسایل گرمایشی این مدارس کمک کنند.
رحیمی انور با بیان اینکه مدارس سیار از نظر چادر و تجهیزات اولیه مشکلی ندارند، ادامه داد: به همت خیرین و اداره کل نوسازی مدارس، ۷ باب مدرسه اول مهر بازگشایی و جایگزین مدارس کانکسی میشود، میتوانیم کانکسها را در اختیار مدارس زیر ۱۰ دانش آموز قرار دهیم.
رحیمی انور در خصوص ترک تحصیل دانش آموزان گفت: این معضل برای آموزش و پرورش عشایر وجود داشته به همین دلیل هم دبیرستان شبانهروزی در سرابتاوه ساخته و مقطع متوسطه اول را هم به این خوابگاه ضمیمه شد، و دانش آموزانی که به مدارس دسترسی ندارند به خوابگاه معرفی می شوند.
وی گفت: فقط چند دانش آموز دختر در جلاله هستند که نمیخواهند در خوابگاه اسکان داشته باشند، بر اساس تصمیمی که گرفته شد امسال هزینه ایاب و ذهاب برای این دانش آموزان درن ظر گرفته میشود.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه وبویراحمد گفت: مناطق سخت گذری وجود دارد که باعث میشود نظارت بر مدارس این مناطق کمتر انجام گیرد، در بردپهن زیلایی و در شبلیز به دلیل مسدود شدن راه در زمستان ایاب و ذهاب خیلی سخت انجام میگیرد امیدواریم دولت برای ایمن سازی این جاده ها اقدام کند.
وی گفت: برای سوخت عشایری ماه اول حواله میدهیم.